Klavyemde “D tuşu” switch bozuldu (asus rog strix deluxe)

Dt Turan

80+
Reaksiyon skoru
60
Klavyemde “D tuşu” switch bozuldu (asus rog strix deluxe) kendi imkanlarımla yeni switch takabilir miyim bu konuda hiç bilgim yok işi bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Konya’da ikamet ediyorum şuraya götür yaptır derseniz o da olur benim için.
Bu tuş dışında bir sıkıntım yok klavyeden o yüzden yenisini almak istemedim bir sürü para verip.

lehim ile değişebilirsin ama bu işlere elin yatkın değilse girişme direkt klavyeyi çöp edebilirsin konyada bildiğim yok maalesef

Klavyemde “D tuşu” switch bozuldu (asus rog strix deluxe) kendi imkanlarımla yeni switch takabilir miyim bu konuda hiç bilgim yok işi bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Konya’da ikamet ediyorum şuraya götür yaptır derseniz o da olur benim için.
Bu tuş dışında bir sıkıntım yok klavyeden o yüzden yenisini almak istemedim bir sürü para verip.
Garantiye yolla diyeceğim fakat büyük ihtimal garanti bittiği için söylüyorsun, elin tamir işlerine yatkınsa lehim yapabilirsin değilse, yazdığından çıkarımıma göre d tuşu çalışıyor sadece switch bozulmuş ise kullan bu şekilde.

Evet daha önce hiç yapmadım ama yetenekliyim ince işlere lehim makinem de var. Nereden bu klavyeye uygun switch alabilirim? İçini açıp lehimini söküm yeni switch mi lehimlemek gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantiye yolla diyeceğim fakat büyük ihtimal garanti bittiği için söylüyorsun, elin tamir işlerine yatkınsa lehim yapabilirsin değilse, yazdığından çıkarımıma göre d tuşu çalışıyor sadece switch bozulmuş ise kullan bu şekilde.
Evet garantisi bitti ne yazık ki? Google dan bakarak da Konya’da tamir eden birisini bulamadım iş başa düştü. D tuşu lazım oluyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,995
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri