❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Çok az göze çarpıyor ama başka bi yerde görmedim. Bu arada Apple TV ile kullanıyorum renkler çok fark ediyor her anlamda. o dediğiniz dalgalanmayı burada hiç görmedim yazılım ile ilgili bişey sanki

Ekler

• IMG_8763.webp
    IMG_8763.webp
    319 KB · Hit: 53
Çok az göze çarpıyor ama başka bi yerde görmedim. Bu arada Apple TV ile kullanıyorum renkler çok fark ediyor her anlamda. o dediğiniz dalgalanmayı burada hiç görmedim yazılım ile ilgili bişey sanki
Şu şekilde.

@Abdullah Hacıgül , inceleme ne zaman gelecek acaba?

Ekler

• 1000141604.webp
    1000141604.webp
    59.2 KB · Hit: 34
Bunların sonraki parti ürünler olduğunu varsayarsak bu sorun yine mevcut yeni parti ürünlerde de. Pazartesi whatsapp hattı üzerinden iletişime geçeceğim. Onun dışında televizyonun renk kalitesi, siyahların doğruluğu, görüntü kalitesi her şey harika. Uydu yayını da beklediğimden iyi çıktı. Sadece aklıma takılan bir durum daha var. Nasıl anlatılır bilmiyorum ama tvdeki görüntüde kamera açısı vs hareket ettiğinde televizyonun bazı bölgelerinde sanki parlaklık daha yüksek oluyor, parıltı oluyor gibi bir durum var. Forumda baya sayfa okudum ama bu şekil bir geri dönüş yapıldığını hatırlamıyorum. Bunu da servise ileteceğim
Bende aynı hissi özellikle maç izlerken yaşıyorum. Mesela koyu formalı takımın tarafında sahanın parlaklık daha düşük açık renkli formalıların olduğu tarafta daha yüksek. Bu durum yerel karartma ayarından kaynaklanıyor olabilir.

Ben de Kayseri'de yaşıyorum , 14 Kasım'da sipariş ettim hala siparişle ilgili bilgi yok ne iptal edildiğine dair , ne de teslim tarihine dair herhangi bir ibare bulunmuyor. Bu iptal edileceği anlamına mı geliyor?
Benim de bekliyor. Mail attım buna bir çözüm bulmalısınız dedim. Akşam mail gelirde paylaşırım.

Ben de Kayseri'de yaşıyorum , 14 Kasım'da sipariş ettim hala siparişle ilgili bilgi yok ne iptal edildiğine dair , ne de teslim tarihine dair herhangi bir ibare bulunmuyor. Bu iptal edileceği anlamına mı geliyor?
Amazon ile konuştum kargoda tv kutu hasar almış. İadeye çevirmişler. Pazartesi arıcaklar değişim talebinde buluncam

Arkadaşlar bu forum a bu tvyi takip etmek için üye olmuştum 65 inç aldım ve kullanıyorum genel olarak da memnunum bir kaç sorum olacak
1-bu forumun uygulamasını bulamadım appstore vb yerlerde varmıdır
2- Tv nin garantisinin başladığını teyit amaçlı kontrol edebileceğimiz bir link varmı
3- bu wofer dan kaynaklı ses sorununun olan serinin belli bir başlangıç numarası vb varmıdır cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim

Arkadaşlar bu forum a bu tvyi takip etmek için üye olmuştum 65 inç aldım ve kullanıyorum genel olarak da memnunum bir kaç sorum olacak
1-bu forumun uygulamasını bulamadım appstore vb yerlerde varmıdır
2- Tv nin garantisinin başladığını teyit amaçlı kontrol edebileceğimiz bir link varmı
3- bu wofer dan kaynaklı ses sorununun olan serinin belli bir başlangıç numarası vb varmıdır cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim
Safari'den forumun sitesine girip paylaş kısmından "Ana Ekrana Ekle" derseniz mobil uygulama gibi kullanabilirsiniz. Ben de uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum, kolaylık oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,143
Üyeler
185,032
Son üye
hochoku_
Geri