❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Ben bu aparatı söktüm sabit olan 60 kg taşıma kapasiteli olandan taktım. Hem daha güzel göründü hem daha sağlam oldu. Sağa sola hareket ettirmeyi düşünmeyenler kesinlikle sabit olandan alsın ikisinide kullandığım için tecrübeyle tavsiye ediyorum. Ayrıca bişey dikkatimi çekti bu aparatı bikaç sene önce aldığımda 40kg taşıma kapasiteli diye satıyolardı şimdi bu görselde baktım 30 kg olarak güncellemişler.

Ben bu aparatı söktüm sabit olan 60 kg taşıma kapasiteli olandan taktım. Hem daha güzel göründü hem daha sağlam oldu. Sağa sola hareket ettirmeyi düşünmeyenler kesinlikle sabit olandan alsın ikisinide kullandığım için tecrübeyle tavsiye ediyorum. Ayrıca bişey dikkatimi çekti bu aparatı bikaç sene önce aldığımda 40kg taşıma kapasiteli diye satıyolardı şimdi bu görselde baktım 30 kg olarak güncellemişler.
Hocam tabii ki sağa sola hareket ettirmek istemiyorsanız sabit daha iyi olur ama bu şekilde de sağlam duruyor baya hayırlı olsun

Amazon ayda yılda bir next mini Led alalım dedik.
Yahu 15inden beridir, hiç bir bilgi girişi yok.
2 defa mh ile görüştüm. Bekleyin diyor. Siz kimi kandırıyorsunuz. Bugün mail atacağım. Göndermeyecekseniz söyleyin göndermiyoruz diye. Aklımızla mı oynuyorsunuz. Çakallık bunlara da bulaştı.
Bakın 55 olanı da aldım onda kargo bilgisi girildi, adreste de sorun olmadı.
65liği alınca bu sorunlar çıkıyor hep.
Hepsiburadadan almalıydım zamanında .
İptal edeceğim bu gidişle.

Amazon ayda yılda bir next mini Led alalım dedik.
Yahu 15inden beridir, hiç bir bilgi girişi yok.
2 defa mh ile görüştüm. Bekleyin diyor. Siz kimi kandırıyorsunuz. Bugün mail atacağım. Göndermeyecekseniz söyleyin göndermiyoruz diye. Aklımızla mı oynuyorsunuz. Çakallık bunlara da bulaştı.
Bakın 55 olanı da aldım onda kargo bilgisi girildi, adreste de sorun olmadı.
65liği alınca bu sorunlar çıkıyor hep.
Hepsiburadadan almalıydım zamanında .
İptal edeceğim bu gidişle.
Bazı kıytırık merviden altı firmalar özellikle online mobilya satanlar (başta vivense gelir) böyle 20-30 binlik ürünlerin satışını yapıp aylarca müşteriyi oyalayıp en sonunda ürünü gönderemeyeceğiz diyerek para iadesi yapıyolar.3-4 ay milletin parasını kullanıp haksız kazanç elde ediyolar. Bu dilan polat olayları patladığında ben savcılığa verecektim bu vivenseyi düşünsenize 1000 kişiden 30000 tl alıp 3 ay kullansa ve para iadesi yapsa sadece o paranın mevduat getirisi bile ne kadar yapıyor.Amazonda bu mantıkla bişey olacağını sanmıyorum ama insanın aklına bunlar da geliyor mevcut durumda

Bazı kıytırık merviden altı firmalar özellikle online mobilya satanlar (başta vivense gelir) böyle 20-30 binlik ürünlerin satışını yapıp aylarca müşteriyi oyalayıp en sonunda ürünü gönderemeyeceğiz diyerek para iadesi yapıyolar.3-4 ay milletin parasını kullanıp haksız kazanç elde ediyolar. Bu dilan polat olayları patladığında ben savcılığa verecektim bu vivenseyi düşünsenize 1000 kişiden 30000 tl alıp 3 ay kullansa ve para iadesi yapsa sadece o paranın mevduat getirisi bile ne kadar yapıyor.Amazonda bu mantıkla bişey olacağını sanmıyorum ama insanın aklına bunlar da geliyor mevcut durumda
Geçmiş olsun diyorum hocam.
Ben de bir olasılık gönderirler diye ayın 6sına kadar iptal etmeyeceğim. Ziraat kart 7sinde ekstre kesiyor. Amazon da parayı hemen gönderiyor sonuçta.
Lakin burda bize en azından kesin bir şey söylenmiyor. Göndermeyecekseniz oyalamayın. Umut vermeyin.
Şimdi iptal edip 30 binden alsam, bu sefer de adresime gönderim yapmıyor.
Sıkıntı benim için 2500 tl fazla vermem değil de, ürünü gelmemesi.
28 kasımı bekleyelim belki o gün hepsi burada birşeyler yapar. Ordan alırken adreste sıkıntı yok.

Geçmiş olsun diyorum hocam.
Ben de bir olasılık gönderirler diye ayın 6sına kadar iptal etmeyeceğim. Ziraat kart 7sinde ekstre kesiyor. Amazon da parayı hemen gönderiyor sonuçta.
Lakin burda bize en azından kesin bir şey söylenmiyor. Göndermeyecekseniz oyalamayın. Umut vermeyin.
Şimdi iptal edip 30 binden alsam, bu sefer de adresime gönderim yapmıyor.
Sıkıntı benim için 2500 tl fazla vermem değil de, ürünü gelmemesi.
28 kasımı bekleyelim belki o gün hepsi burada birşeyler yapar. Ordan alırken adreste sıkıntı yok.
Teşekkür ediyorum hocam. İnşallah kısa sürede çözüme kavuşur sizinkide. ben hb ya ara ara stok gireceklerini düşünüyorum fiyat aynı olur umarım ordan alabilirsiniz. Hepsijetle kargoların en yoğun olduğu zamanda 2-3 günde teslim ettiler tv yi.

Çektiğim gibi etrafında parlama çok çok az. Karartma gayet iyi
Bende de bu şekilde normalde de Youtube da falan çok dalga dalga görüntüler ortaya çıkıyor özellikle gride o normal dimi

Bende bu televizyon vasıtası ile foruma katılmış bulundum. Bu konu üzerindeki bilgi paylaşımı sayesinde televizyonu almaya karar verdim. Katkı sağlayan herkesin emeğine sağlık.

Hocam görüntüler çok güzel görünüyor. Önceki paylaşımınızdaki görüntülerde televizyona karşı beklentimi yükseltmişti. Aynı görüntüyü Apple TV ve Google TV OS üzerinden açıp karşılaştırma şansınız oldu mu? Olduysa aşırı fark var mı merak ettim.

Herkese merhabalar. 13 Kasım tarihinde Amazon üzerinden almıştım. 21 Kasım teslimat şeklinde gözüküyordu. Dedikleri gibi 21 Kasım tarihinde teslim aldım. Aynı gün servis kurulumunu da yaptı ama dolby ses açık olduğunda en ufak basta inanılmaz bir titreşim-cızırtı mevcut.
https://streamable.com/t4a1mo -> buradaki videoda açık gözüküyor. (Çiçeğin ve diğer objelerin yanındaki beyaz ışık ve parlama gözle gözükmüyor kamera da öyle gözüküyor)

Bunların sonraki parti ürünler olduğunu varsayarsak bu sorun yine mevcut yeni parti ürünlerde de. Pazartesi whatsapp hattı üzerinden iletişime geçeceğim. Onun dışında televizyonun renk kalitesi, siyahların doğruluğu, görüntü kalitesi her şey harika. Uydu yayını da beklediğimden iyi çıktı. Sadece aklıma takılan bir durum daha var. Nasıl anlatılır bilmiyorum ama tvdeki görüntüde kamera açısı vs hareket ettiğinde televizyonun bazı bölgelerinde sanki parlaklık daha yüksek oluyor, parıltı oluyor gibi bir durum var. Forumda baya sayfa okudum ama bu şekil bir geri dönüş yapıldığını hatırlamıyorum. Bunu da servise ileteceğim

Geri