❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bende de aynı düşünce oluştu. Ayarları denemek için pek fırsatım olmadı. Hep yaşanan bir durum olmadığı için hangi ayarın direkt etki edip etmedğini anlamak güç. Servis umarım derdimi anlayıp bir bilgilendirme yapabilir.
Yerel karartmayla bir alakası yok yada ben bir fark hissedemedim ama arka ışık seviyesini 50’den 60’a çıkartınca etkisi biraz daha azaldı, deneyin isterseniz.

444 3 666 ya ya da tv ile gelen broşürdeki ilçeme yakın olan yetkili servisi aradığımda meşgul atıyor. Ayrıca direkt yetkili servisi aradığımda müşteri merkezini arayın diyor ben böyle bir saçmalık görmedim. Neden o zaman yetkili servislerin numarası yazıyor. Ürünü aldım 3-4 gündür servise ulaşamıyorum amazonda da böyle bir duruma ait süreç olmadığı için destek de alamıyorum. Soğudum resmen markadan.

16 Kasım'da Amazondan sipariş ettim, biraz önce teslim edildi.
IMG_2717.webp

21 Kasımda gelen ürünümün ekran paneli kırık çıktı Amazona tekrar iade ettim. Aynı gün sipariş verdim yenisi bugün geldi. (30 binden aldım amazon aradaki farkı vereceğini söyledi.)

Diğer ürün daha yolda amazona varmadı yenisi geldi bakalım umarım sorunsuz çıkar kutuda bir problem gözükmüyor. Muhtemelen servis bugün kurar.

21 Kasımda gelen ürünümün ekran paneli kırık çıktı Amazona tekrar iade ettim. Aynı gün sipariş verdim yenisi bugün geldi. (30 binden aldım amazon aradaki farkı vereceğini söyledi.)

Diğer ürün daha yolda amazona varmadı yenisi geldi bakalım umarım sorunsuz çıkar kutuda bir problem gözükmüyor. Muhtemelen servis bugün kurar.
Benim kutuda da taşıma bantlarının olduğu yerlerde yırtıklar varmış, ş.dışında olduğumdan daha göremedim.

Umarım TV sağlamdır da, iadeydi yeni siparişti uğraşmak zorunda kalmam...

Benimkide bugun tesljm edildi eve ama iste oldugum icin detay veremiyorum. Servis evin yaninda oldugu icin is cikisi ugrayip kurdurmayi dusunuyorum. Simdi servisle kurarken direk ne testleri yapayim etiketleyerek paylasirsaniz direk adam yanimdayken yapayim bozuk mu degil klmi vs

Benim kutuda da taşıma bantlarının olduğu yerlerde yırtıklar varmış, ş.dışında olduğumdan daha göremedim.

Umarım TV sağlamdır da, iadeydi yeni siparişti uğraşmak zorunda kalmam...
Tv kuruldu bu sefer sağlam çıktı. Ses testi yaptım triboss aqua diye onun basslarında titreşim oluyor ama genel izlediğim şarkılarda vb. hiçbir sorun göremedim adele rolling de açtım sıkıntısızdı ve ses seviyesi baya yükseliyor. Muhtemelen benimkinin de subwooferda sorun var ama kullanımımı neredeyse 0 etkileyecek bir durum bakarım duruma göre servis kaydı yaparım.

Geri