Forza 4 orijinal alınabilir mi?

Tahir4241

80+
Reaksiyon skoru
32
Selamın aleyküm beyler ben Forza 4ü 5 ten daha çok seviyorum o yüzden almak icin bakayım dedim ama kalkmış mağazalardan, şuan sadece key olarak alınabiliyormuş galiba ama bölge ve ülke için değişiyormuş Global olanlar da en aşağı 800 lira çok pahalı satıyorlar yok diye Forza 5 bile şuan 500 liraya alınabiliyor.
Hesaplar var ama istediği zaman geri alıyorlarmış ve çok kişi giriyor başka yöntemi var mıdır?
Bazı forumlarda satıştan kalkmadan önce 2025 başı 250 TL ye falan satılıyor yazmışlar bu doğru mu doğruysa çok üzülürüm çünkü almaya yeltenmiştim ama vazgeçip bakmamıştım bile 😅

Hayır alamazsın aynı sorunu NFS The Runda yaşıyorum yok mu bir yolu

bence en mantıklı çözüm steam hesabı satan bir siteden forza 4 lü paylaşımlı steam hesabı almak hem ucuza geliyor hem de forza 4 için para verip almaya gerek yok sonuçta eski oyun artık pek oynanmaz o kadar para vermeye gerek yok site önerisi istersen belirt diğer türlü reklam yapıyormuşum gibi olur paylaşımlı steam hesabının ne olduğunu bilmiyorsan bu konuya bak burada ne olduğunu söylüyorlar arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada forza 5 grafik ve hissiyat olarak 4 den daha iyi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence öyle ve şuan indirimdeyken microsoft store dan 500tl ye alman daha mantıklı olur denemek için ucuza paylaşımlı steam hesabı alıp bakıp deneyebilirsin beğenirsen kenide özel olsun kendi hesabımda olsun dersen microsoft store dan alırsın 500tl ye forza 5

Son düzenleme:
şöyle bir site buldum güvenilir olduğunu belirtiyorlar forumlarda en ucuz keyi buradan alabilirsin
Kanka forza 5 i alıcam ordan zaten de ikiside olsun diye araştırmıştım. Ben torrentten yüklüyordum oyunları ordan biliyorum 4ü bence 4 grafikleri falan daha güzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bir site buldum güvenilir olduğunu belirtiyorlar forumlarda en ucuz keyi buradan alabilirsin
Birde bu steam paylaşımlı hesap veya ben bi siteden 3 aylık gamepass ultimate hesabı aldım, ordan bir oyunu bilgisayara yükleyip hesabın süresi bitince sadece crack dosyalarını dosyalarına atsam oyunu oynayabilir miyim tekrar? Mesala forza 5 i gamepass ile yükledim diyelim crack dosyalarını atıp hesap olmadan oynayabilir miyim?

vallaha o konuları bilmiyorum pek hakim değilim ama bence işe yaramaz çünkü adamlar boşuna oyunu o kadar pahalı fiyata satmıyorlar zaten giriş yaparken hesap istiyor illaha hesap olacak öyle bir şey olsa zaten piyasaya yayılırdı emin ol

vallaha o konuları bilmiyorum pek hakim değilim ama bence işe yaramaz çünkü adamlar boşuna oyunu o kadar pahalı fiyata satmıyorlar zaten giriş yaparken hesap istiyor illaha hesap olacak öyle bir şey olsa zaten piyasaya yayılırdı emin ol
Bence oluyordur ya sonuçta torrentten indirmek yerine orjinal indirip korsana çeviriyorsun birde baktığımda gamepass süresi bitince internet kapalı açarsan oyunu oynayabiliyormuşsun eğer doğruysa benim dediğimde oluyordur muhtemelen

valla bilmiyorum hocam o konulara pek hakim değilim dediğim gibi ama siz yine bir deneyin

Geri