Yardım Program vs Kurmadan Discord vb Sitelere Nasıl girerim

Cancan234

80+
Reaksiyon skoru
89
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi vpn gibi bir şey lazım discorda vb sitelere girmek için şuan türknet kullanıyorum forumdan bir arkadaş uzaktan bağlantı ile modemime vs ayar yapmıştı bilgisayar üzerinden ağ ayarı yapmıştı vpn vs ihtiyaç duymuyorum şuan fakat çevremde çok bu sorunu yaşayan var vpn ile dc girince oyunlara girdiğimizde oyundan atma bağlantı hatası sunucu hatası alıyoruz lol de rustta vs sık sıkta discord da kopmalar meydana geliyor bende bunların hiç biri olmuyor bunun bir ayarı vs yokmu yardımcı olacak öneride bulabilecek kimse varsa çok memnun olurum

Nasıl yani güvenilir olan varmı sıkıntı yaşamayacağımız
Millete aldırma sen, internetin kendisi güvensiz bi ton zararlı site, yazılım ve güvenlik açığı var, hiç internet de kullanmayalım temiz olsun :)
GoodbyeDPI açık kaynak bir yazılım, kodlar sürekli kullanıcılar tarafından kontrol ediliyor. Yıllardır kullanıyor milyonlarca kişi ve öyle arka kapı, malware cart curt hiç bir problem çıkmadı henüz.
Kurup kullanabilirsin yani

Millete aldırma sen, internetin kendisi güvensiz bi ton zararlı site, yazılım ve güvenlik açığı var, hiç internet de kullanmayalım temiz olsun :)
GoodbyeDPI açık kaynak bir yazılım, sürekli kullanıcılar tarafından kontrol ediliyor. Yıllardır kullanıyor milyonlarca kişi ve öyle arka kapı, malware cart curt hiç bir problem çıkmadı henüz.
Tamamdır nasıl kullanacağım nerden yapabilirim bilgi verebilir misin link vs varsa videosu felan varsa çok iyi olur

GoodbyeDPI açık kaynak bir yazılım, sürekli kullanıcılar tarafından kontrol ediliyor. Yıllardır kullanıyor milyonlarca kişi ve öyle arka kapı, malware cart curt hiç bir problem çıkmadı henüz.
Programda BTC mining var diye söylenen tayfa var bir de :D adam bunu ücretsiz yapıyor destek olmak isteyen olursa diye oraya koyuyor insanlarda virüs sanıyor enteresan. Aslında sorunun kaynağı okuma özürlülüğü açıp okusalar sayfayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır nasıl kullanacağım nerden yapabilirim bilgi verebilir misin link vs varsa videosu felan varsa çok iyi olur
https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
siteye git oku çok basit bir olay hızlıca kavrarsın.

Programda BTC mining var diye söylenen tayfa var bir de :D adam bunu ücretsiz yapıyor destek olmak isteyen olursa diye oraya koyuyor insanlarda virüs sanıyor enteresan. Aslında sorunun kaynağı okuma özürlülüğü açıp okusalar sayfayı.

Teşekkür ederim bakayım hemen

GoodbyeDPI açık kaynak bir yazılım, kodlar sürekli kullanıcılar tarafından kontrol ediliyor. Yıllardır kullanıyor milyonlarca kişi ve öyle arka kapı, malware cart curt hiç bir problem çıkmadı henüz.
Açık kaynak olduğunu bilmiyordum ama kendi local sisteminde pihole gibi bişi yapabilir

Splitwire diye bir şey yapmış bu arkadaş oda işimize yararsa direk onu yapayım mı

ben bu programı kullanıyordum dc için, lol e girdiğimde oyun içinde de oyun bitince de sürekli hata verip oyundan atıyor başka online içerikli oyunlarda dahil biraz yoruyor bu durum dc yüzünden sıkıntı çekiyorum yok mu başka bir yöntem :unsure:

Geri