Çözüldü✓ Turk Telekom altyapısı mı Superonline altyapısı mı tercih edilmeli

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,285
Merhabalar geçtiğimiz günlerde konusunu açmıştım yeni daireme internet bağlatmak için ISS önerisi alıyordum. Uzun süren tercih döneminden sonra fiyat ve isim olarak 1000 mbps Millenicom fiber internet bağlatma kararı aldım. Binamda hem Superonline hem de Turk Telekomun 1000 mbps altyapısı var sorguda o şekilde gözüküyor sizce hangi altyapıyı tercih etmeliyim Superonline altyapısı seçersem erişim engelli siteler konusunda dert yaşar mıyım öneri verebilir misiniz

Güncelleme:

Bugün millenicom m.h ile görüştüm uzunca bir görüşmeden sonra Superonline altyapısının 1000 değil 200mbps olduğunu öğrendim. Hayatımda ilk defa 200 mbps bir altyapı duydum. Turk Telekom mu Superonline mı diye kendisine danıştığımda Turk Telekomun altyapısının 8-9 kat daha yoğun kullanıldığı için bolca aksaklık yaşattığını söyledi kendimde bunu bizzat kendim de deneyimlediğim için şu an için 100mbps Superonline altyapısı için başvurumu oluşturdum ilk 4 ay kampanyalı yarı fiyatının ardından 200 mbps'ye duruma göre yükseltme yapacağım iki konumda da yanıt verip destek olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ayrıca, binada halihazırda ortak kullanımlı bir internet var ama sık sık kopma sorunları yaşatıyor yavaşlıkta var bir yandan yavaşlık kullanım yoğunluğuna bağlı ancak kopmalar altyapı kaynaklı mı yoksa çok fazla kullanan olduğu için mi kopma oluyor uzun lafın kısası ayrı internet alırsam kopma sorunum giderilir mi

Merhabalar geçtiğimiz günlerde konusunu açmıştım yeni daireme internet bağlatmak için ISS önerisi alıyordum. Uzun süren tercih döneminden sonra fiyat ve isim olarak 1000 mbps Millenicom fiber internet bağlatma kararı aldım. Binamda hem Superonline hem de Turk Telekomun 1000 mbps altyapısı var sorguda o şekilde gözüküyor sizce hangi altyapıyı tercih etmeliyim Superonline altyapısı seçersem erişim engelli siteler konusunda dert yaşar mıyım öneri verebilir misiniz
Superonline altyapın varsa neden Millenicom kullanasın ki 700TL 1000Mbps kampanyasına geç direkt Superonlinenin kendisinden 😀

Hangi altyapı iyi sorusunun cevabı net değil. Bir adreste Türk Telekom berbat başka adreste Superonline berbat oluyor. Mesela bana Superonline kötü dediler diye Türk Telekoma geçtim 3 ay dayanamadım çok kötüydü.

(Konuyu yanlış kategoride açmışım sanırım kusuruma bakmayın)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Superonline altyapın varsa neden Millenicom kullanasın ki 700TL 1000Mbps kampanyasına geç direkt Superonlinenin kendisinden 😀
Sansüronline olduğu için sıcak bakamıyorum

Arkadaşın evinde superonline internetine 1 hafta katlanamadım discordu açmak için bile 70 takla atmam gerekti ki yine açamadım turknet rahatlığından sonra

(Konuyu yanlış kategoride açmışım sanırım kusuruma bakmayın)

Sansüronline olduğu için sıcak bakamıyorum

Arkadaşın evinde superonline internetine 1 hafta katlanamadım discordu açmak için bile 70 takla atmam gerekti ki yine açamadım turknet rahatlığından sonra
Valla ben 5 sene falan kullandım bir ara, hiçbir sorununu görmedim ne hız istesem fazlasını veriyordum, erişim sorunu falan da yaşamadım discorda erişim engeli vardı en son kaldırmadılarsa o yüzden girememişsindir sanırım.

Ama altyapı çok değişiyor mesela ben çok memnundum ama 3 aşağı mahallede yaşayan arkadaşta çok kötüydü. Türk Telekom da da öyle durumlar var mesela şuan tek altyapı Türk Telekom diye onu kullanıyorum ama hiç stabil değil 200 paketim var 50-150 arası dalgalanıyor hep 200e çok nadir çıkıyor.

inan bilmiyorum ama yine de tt daha garanti duruyor
Ttde beni geren kısım apartmanda tt altyapılı bir ortak internet var dakika başı koptuğu için kendim 1000mbps bağlattığımda da sürekli kopma ihtimalinden korkuyorum yavaşlaması ortak kullanımdan oluyordur o anlaşılabilir ama mesela 30 dakikadır internet yok şu anda

ben olsam türk telekom altyapısını seçerdim. sansüronline her konuda uzak durulması gereken bir firma.

Valla ben 5 sene falan kullandım bir ara, hiçbir sorununu görmedim ne hız istesem fazlasını veriyordum, erişim sorunu falan da yaşamadım discorda erişim engeli vardı en son kaldırmadılarsa o yüzden girememişsindir sanırım.

Ama altyapı çok değişiyor mesela ben çok memnundum ama 3 aşağı mahallede yaşayan arkadaşta çok kötüydü. Türk Telekom da da öyle durumlar var mesela şuan tek altyapı Türk Telekom diye onu kullanıyorum ama hiç stabil değil 200 paketim var 50-150 arası dalgalanıyor hep 200e çok nadir çıkıyor.

Erişim engeli için tonla bariyer olduğundan sıkıntı yaşıyorum hem macbook hemde windows bilgisayarım var ayrı ayrı çözüm bulmak gerekmesi falan birde çözüm bulsam vpn falan internetim düşecek 940dan 500e o zaman hepten boşa gidiyor TT altyapısında da benim hiç hoş deneyimlerim yok çok arada kaldım

ben olsam türk telekom altyapısını seçerdim. sansüronline her konuda uzak durulması gereken bir firma.
Altyapı kullanımı üzerinden site erişimi kısıtlayabilirler mi diye düşünüyorum ISS Sansüronline olmayacsk sonuç olarak milleniye güveniyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,714
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri