🔥İndirim 🔥Thrustmaster T248 - Yarış Direksiyonu ve Pedal Seti SON 19 ADET (20.568TL)🔥

berattrn1

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
63
https://amzn.eu/d/8cONwod

20.568TL

Thrustmaster T248 - PS5, PS5 Pro, PS4 ve PC için Yüksek Performanslı Yarış Direksiyonu ve Pedal Seti, Force Feedback Özelliği ile
1763938937684.webp

Kesinlikle bu fiyatları hak edecek bir ürün değil. Moza r3 ya da indirimde r5 almanız daha iyi olacaktır.

Kesinlikle bu fiyatları hak edecek bir ürün değil. Moza r3 ya da indirimde r5 almanız daha iyi olacaktır.
İkiside bu ürüne göre çok pahalı kalıyor aradaki fark ne acaba merak ettim?

İkiside bu ürüne göre çok pahalı kalıyor aradaki fark ne acaba merak ettim?
Bu üründe kayış ve çark teknolojisi kullanılmakta o yüzden direksiyonun orta kısmındayken hissiyat çok iyi olmuyor bir de çabuk ısınıyor. r3 ve r5 de ise direct drive mevcuttur ve daha gerçekçi ve hissiyatı yüksek sürüş sağlar. İndirim zamanlarında r5 26 bin TL ye kadar düşmektedir. r3 ise 20 bin TLlere yaklaşıyor olması gerek.

Bu üründe kayış ve çark teknolojisi kullanılmakta o yüzden direksiyonun orta kısmındayken hissiyat çok iyi olmuyor bir de çabuk ısınıyor. r3 ve r5 de ise direct drive mevcuttur ve daha gerçekçi ve hissiyatı yüksek sürüş sağlar. İndirim zamanlarında r5 26 bin TL ye kadar düşmektedir. r3 ise 20 bin TLlere yaklaşıyor olması gerek.
r3 ve r5 de debriyaj sistemi yok gibi gördüm internette ama debriyajlı modeli mevcut mu

3000 TL gibi bir fiyata debriyaj alabiliyorsunuz ekstra olarak.
O olsa daha güzel olurmuş anlattığınız için sağolun, ama yine de benim için arada çıkarıp sürecek insanlar için pahalı maalesef.

O olsa daha güzel olurmuş anlattığınız için sağolun, ama yine de benim için arada çıkarıp sürecek insanlar için pahalı maalesef.
G29 ile bunun arasında gidip geliyom ben aslında daha önce G29 kullandım ama bunu denemek isterim açıkçası

G29 ile bunun arasında gidip geliyom ben aslında daha önce G29 kullandım ama bunu denemek isterim açıkçası
Arada ki fiyat farkı çok ve G29 genel olarak gömdüklerini gördüm nedenini bilmiyorum valla. G29'dan memnunmuydun?

Arada ki fiyat farkı çok ve G29 genel olarak gömdüklerini gördüm nedenini bilmiyorum valla. G29'dan memnunmuydun?
Bi arkadaştan almıştım denemek için Biraz geçikme var gibiydi pek falzla deneyemedim veridği bozuk da olabilir di ya da ben yanlış bişey yapmış olabilirim diye düşünüyorum

Hocam sakın almayın bunu @Advocate
Bu direksiyon setlerinde bilgili birisi size öneride bulunabilir.
Arkadaşlar gerekli cevabı vermiş zaten 😄 Kesinlikle bu fiyatları hak edecek bir ürün değil. Max ederi 10-12 bin TL'dir. O fiyata PXN VD4 varken veya yine yakın olarak Moza R3 gibi Direct Drive set varken bu fiyatlara kayışlı dişli bir set alınmaz. Ayrıca malzeme kalitesi de çok kötüdür. Direksiyonu o kadar dandik ki biraz sert manevra yapsanız elinizde kalır öyle adi bir plastiktir. Maalesef konsol desteği olduğu için ek vergiden dolayı böyle saçma bir fiyatı vardır.

Son düzenleme:
Geri