🔥İndirim 🔥Thrustmaster T248 - Yarış Direksiyonu ve Pedal Seti SON 19 ADET (20.568TL)🔥

Arkadaşlar gerekli cevabı vermiş zaten 😄 Kesinlikle bu fiyatları hak edecek bir ürün değil. Max ederi 10-12 bin TL'dir. O fiyata PXN VD4 varken veya yine yakın olarak Moza R3 gibi Direct Drive set varken bu fiyatlara kayışlı dişli bir set alınmaz. Ayrıca malzeme kalitesi de çok kötüdür. Direksiyonu o kadar dandik ki biraz sert manevra yapsanız elinizde kalır öyle adi bir plastiktir.
Hocam sizin ürün elinize geldimi bu arada vd6.memnunmusunuz

Hocam sizin ürün elinize geldimi bu arada vd6.memnunmusunuz
Evet 2 haftadır kullanıyorum çok memnumum. Özellikle Iracing ve LeMans Ultimate gibi gerçek simulasyonlarda çok yoruyor beni. Bayağı güçlü alet :D

Evet 2 haftadır kullanıyorum çok memnumum. Özellikle Iracing ve LeMans Ultimate gibi gerçek simulasyonlarda çok yoruyor beni. Bayağı güçlü alet :D
Hocam güle güle kullanın hayırlı olsun sizin İçin.bende satamadım elimdekini vd6 nın fiyatı da 30k olmuş hayal oldu benim için heralde.🙂

Hocam güle güle kullanın hayırlı olsun sizin İçin.bende satamadım elimdekini vd6 nın fiyatı da 30k olmuş hayal oldu benim için heralde.🙂
Eyvallah sağolun. Valla maalesef ben 26K'ya 3 pedallı iken herkese alın alın dedim benden başka sadece 1 kişi almış sanırım :D Ben görevimi yaptım. Parası olup da indirim geleceğini sananlar vardı sanırım :D Buranın Türkiye olduğunu unutuyorlar.

Eyvallah sağolun. Valla maalesef ben 26K'ya 3 pedallı iken herkese alın alın dedim benden başka sadece 1 kişi almış sanırım :D Ben görevimi yaptım. Parası olup da indirim geleceğini sananlar vardı sanırım :D Buranın Türkiye olduğunu unutuyorlar.
Haklısınız hocam elimde para olsa bende almak istiyordum geçti artık maalesef.

Haklısınız hocam elimde para olsa bende almak istiyordum geçti artık maalesef.
Şuan vade farksız 3 taksit kampanyası var ama aylık 10k ödeyemem diyorsanız başka tabi. VD4'ü de EUAS getirdi. Hepsiburada'da 25K'dan 9 taksit olarak ona da bakabilirsiniz. Yada kendi sitelerinde 20K'dan nakit olarak satıyorlar.

Şuan vade farksız 3 taksit kampanyası var ama aylık 10k ödeyemem diyorsanız başka tabi. VD4'ü de EUAS getirdi. Hepsiburada'da 25K'dan 9 taksit olarak ona da bakabilirsiniz. Yada kendi sitelerinde 20K'dan nakit olarak satıyorlar.
Evet hocam gördüm v4 üde ama elimde para olması için g29 satılması lazımdı elimden geldiğince uygun yazdım 1 sene garantisi var daha vatandan 12k koydum ilana ama maalesef satılmadı hala.taksit ile alamam malesef çünkü kredi kartım yok 😀

Evet hocam gördüm v4 üde ama elimde para olması için g29 satılması lazımdı elimden geldiğince uygun yazdım 1 sene garantisi var daha vatandan 12k koydum ilana ama maalesef satılmadı hala.taksit ile alamam malesef çünkü kredi kartım yok 😀
Ben her yerde G29 kötülüyorum diye satılmıyor olabilir :ROFLMAO: Technopatta şansınızı deneyin orda 1 aydır banlıyım diye benim yokluğumda G29 önerenler fln oluyordu halen :D

Ben her yerde G29 kötülüyorum diye satılmıyor olabilir :ROFLMAO: Technopatta şansınızı deneyin orda 1 aydır banlıyım diye benim yokluğumda G29 önerenler fln oluyordu halen :D
Yok hocam kötü malı iyimiş diye göstermek istemiyorum.🙂

Bu üründe kayış ve çark teknolojisi kullanılmakta o yüzden direksiyonun orta kısmındayken hissiyat çok iyi olmuyor bir de çabuk ısınıyor. r3 ve r5 de ise direct drive mevcuttur ve daha gerçekçi ve hissiyatı yüksek sürüş sağlar. İndirim zamanlarında r5 26 bin TL ye kadar düşmektedir. r3 ise 20 bin TLlere yaklaşıyor olması gerek.
Bence de r3 ve r5 alınmalı. Hem direct drive ile gerçek araç hissiyatı veriyor hele ki de ascompetizone vrya granturismo oynayacaksanız en iyi seçenekler. Tam bir wec, formula, gt hissiyatı verir.

g29 dan iyi mi? fren pedalı :kekw:

Geri