❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

+90 505 185 09 42 Next WhatsApp hattı en hızlısı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim 17 sinde verdiğim sipariş sabah geldi. Koca televizyonu tek kişi getirmiş, dobloya diğer kargoların üstüne yatırdım sığdı diyor birde. Umarım kırık çıkmaz demiştim yok abi çıkmaz dedi ve servis geldi ürün kırık. Kolay gelsin ve Amazon tövbe ettirdi bana büyük alışverişleri oradan yapmamam için. Bakalım değişim talep ettim kaç zamanda çözülecek. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Wp cevap vermiyorlar ama normalde böylemi

Ürünün yan tarafındaki seri nosunu çekin isim soyad adres ve telefon bilgilerini altına ekleyin ve gönderin, yarım saate dönüyorlar.

Benim 17 sinde verdiğim sipariş sabah geldi. Koca televizyonu tek kişi getirmiş, dobloya diğer kargoların üstüne yatırdım sığdı diyor birde. Umarım kırık çıkmaz demiştim yok abi çıkmaz dedi ve servis geldi ürün kırık. Kolay gelsin ve Amazon tövbe ettirdi bana büyük alışverişleri oradan yapmamam için. Bakalım değişim talep ettim kaç zamanda çözülecek. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
TV üstüne ürün mü koyulur bu nasıl kargocu. Kargocunun aptallığından markaya zarar yazacak durduk yere. İndirimde bitti bir daha almak isteseniz 30k tv. 55inc olanı bugün geldi bana 2 kişi getirdiler

IMG_20251124_151522.webp

Müşteri hizmetleri bana ghosting yapıyor. Kalbini mı kırdım acaba😔

tv de oyun deneyen var mı bu arada asphalt 8 real racing tarzı büyük oyunları kaldırıyor mu? Normalde pc mi bağlamak isterdim ama odalar arası mesafe uzak söküp taşımakda dert kasa çok ağır ve büyük

bir de dahili depolamasını büyütmek için usb mi yoksa harici hdd mi daha mantıklı

Adrs isim soyisim no istedi sadece. Yazdim

Gec yaziyor banada oyle oldu simdi. Direk ad soyad il ilce yaz bide acik adrele beraber tel nosu bitti gitti
Evet ulaştılar bana da. Kayıt açsın hemen ilçemdeki servisi arayacağım.

Ankaradayım. Kolay Gelsin getirdi ilk gelen panel içerden kırıktı dıştan değil yeni gelende sorun yok şuan Pc'ye bağladım lakin hdmi 3 girişinde 4k açmıyor sadece 1080p hdmi1'e taktım 4k açıldı neden böyle anlamadım.

Kolay Gelsine gelince bende büyük arabayla 2 kişi geldi doblo gelmedi normalde hep doblo tarzı dağıtır ama bunun için amazon büyük hacim diye farklı bir uygulama yapıyorlarmış sizinkini dobloya koyması inanılmaz saçma.

Ürünün kendi paketi de muhtemelen yeterince sağlam değil.

Ankaradayım. Kolay Gelsin getirdi ilk gelen panel içerden kırıktı dıştan değil yeni gelende sorun yok şuan Pc'ye bağladım lakin hdmi 3 girişinde 4k açmıyor sadece 1080p hdmi1'e taktım 4k açıldı neden böyle anlamadım.

Kolay Gelsine gelince bende büyük arabayla 2 kişi geldi doblo gelmedi normalde hep doblo tarzı dağıtır ama bunun için amazon büyük hacim diye farklı bir uygulama yapıyorlarmış sizinkini dobloya koyması inanılmaz saçma.

Benimki de doblo tarzi bir araçla geldi ve tek kişiydi. Bence ellerinde ne varsa o arabaya koyuyorlar.

Servisi aradım kurulum için çarşamba günü geliriz diyorlar .d Aileme sürpriz yapacaktim onlar evde yokken kurdurup. Şimdi kutusuna bakarız artık. Hoş olmadı sağlık olsun, inşallah televizyonda bir sıkıntı yoktur.

Son düzenleme:

Bende Ankara dayım hocam. Öveçler tarafında. Ne yazık ki tek kişi dobloya koymuş birde yatırmış sığsın diye, neyse yapacak bir şey yok şuan için bekleyeceğiz değişimi. Umarım süreç daha da uzamaz. Güle güle kullanın sizin ürünü 👍

Pc üzerinden yaptığım testlerde yerel karartma çok farkediyor. Orta yaptığınız an siyahlar grileşiyor yüksek yaptığımda oledden farkını anlayamıyorum (yanında oled monitörüm var.)

Renklerde de çok fark yok, parlaklık zayıf gibi ama ayarlardan 60 üzerine çıkınca yapay bir parlaklık oluyor. Fotoğraf çektim ama telefonda kötü duruyor gerçekte gördüğüme yakın bile değil o yüzden paylaşmıyorum.

Bende Ankara dayım hocam. Öveçler tarafında. Ne yazık ki tek kişi dobloya koymuş birde yatırmış sığsın diye, neyse yapacak bir şey yok şuan için bekleyeceğiz değişimi. Umarım süreç daha da uzamaz. Güle güle kullanın sizin ürünü 👍
Sağolun ben değişim yapmadım kırık geleni doğrudan iade ettim değişim seçeneği vermedi amazon, yenisini daha pahalı sipariş ettim ama aradaki farkı vereceklerini söylediler, eski ürün daha amazona ulaşmadı onu bekliyorum iade almak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,586
Üyeler
185,128
Son üye
İnsanazor1
Geri