Çözüldü✓ PC için Gamepad Tavsiyesi Lütfen

Arkadaşlar win11 olan kasada kullanabielceğim için bir gamepad istiyorum, amacım tecrübe etmek, ben de fare klavye taraftarıyım ama merak ediyorum, aklımda Logitech F310 vardı, amazonda 200 lira daha ucuzdu ama zamlanmış, sizce alınabilir mi gamepad mi, PS Dualsense'yi almak isterim ama şu an benim için fazla pahalı gereksiz geliyor.

Alınmaz, büyçe nedir?

net bir şey yok ama hep kullanır mıyım bilmiyorum o yüzden çok pahalı almak içimden gelmiyor, bin lira civarı olabilir başlangıç için.
Hocam kablolu kablosuz isteğiniz var mı belirli?

kablolu diye düşündüm ama az evvelki gönderimdeki gamepad kablolu/kablosuz olabiliyor galiba
Kablolu olarak en iyi seçenek bu olur.
Kablosuz olarak buna göz atabilirsiniz.
Sizin attığınız hyprex olan kablolu.

EasySMX X5 Connectgame'de 1100 TL bu ürünü tercih edilebilirsiniz.

EasySMX X5 Connectgame'de 1100 TL bu ürünü tercih edilebilirsiniz.

bu değil mi, tuş dizilimi tuhaf mı, iyi bir marka model mi

bu değil mi, tuş dizilimi tuhaf mı, iyi bir marka model mi
Bilinen bir marka hocam, en çok satan gamepad modellerinden biri. Yurt dışı liste fiyatı 30 dolar. Fiyatını düşürmüşler; bu fiyata göre gayet güzel bir ürün. Bu fiyat aralığında düzgün bir alternatif de yok.

connectgame hakkında bazı kötü yorumlar okudum, sizce bir problemle karşılaşmak ihtimali ve olsa bile sonrasında yaşanacak durumlar ne düzeyde olur

connectgame hakkında bazı kötü yorumlar okudum, sizce bir problemle karşılaşmak ihtimali ve olsa bile sonrasında yaşanacak durumlar ne düzeyde olur
Connectgame dükkanı kapatmış gibi ürünü kargoluyolar sonrasında dönüş asla yok. Ben en azından ulaşamadım.

Ama bahsedilen ürün sağlamdır kolay kolay bozuk çıkacağını sanmam.

Connectgame dükkanı kapatmış gibi ürünü kargoluyolar sonrasında dönüş asla yok. Ben en azından ulaşamadım.

Ama bahsedilen ürün sağlamdır kolay kolay bozuk çıkacağını sanmam.
Machenike'nin distribütörü Gank de aynı şekilde. İade yapacağım ama ne adresleri doğru ne telefona cevap veriyorlar. Bu firmalara nasıl ithalat izni veriyorlar akıl alır gibi değil.

Geri