BUGÜN NE OLDU BÖYLE?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
43,498
Arkadaşlar bugün gerçekten ne oldu? stoklar bittiği için konuyu rahat rahat açabilirim ama bırakın geçen seneyi 10 sene önceyi TR tarihinde en ucuz sistem satışları oldu. Ve hiçbir anlamı yok stok eritme desen hepsi güncel ve patır patır giden ürünler. En son 41K'ya dolu dolu sistem verdik ama o sistemi 50K'ya versek yine FP canavarıydı bugün yaşanan enteresandı rekabetten siz faydalı çıktınız güle güle kullanın.

Arkadaşlar bugün gerçekten ne oldu? stoklar bittiği için konuyu rahat rahat açabilirim ama bırakın geçen seneyi 10 sene önceyi TR tarihinde en ucuz sistem satışları oldu. Ve hiçbir anlamı yok stok eritme desen hepsi güncel ve patır patır giden ürünler. En son 41K'ya doldolu sistem verdik ama o sistemi 50K'ya versek yine FP canavarıydı bugün yaşanan enteresandı rekabetten siz faydalı çıktınız güle güle kullanın.
bugün sistem alamadıysam herhalde daha da alamam hiçbirine yetişemedim ya işteydim ya da internet çekmiyordu eline sağlık hocam keşke yetişebilseydik.

Para yok para olsa sistem var yenisine gerek yok 2 sene sonra dümenden gpu cpu gibilere bakarak kendi sistemimi kardeşime verip güçlendireceğim ama harbi bugün sağlam şeyler oldu

Emeğine sağlık ama firma stoğu bitmiş soğutucuyla neden satmaya çalıştı anlamadım. Benim gibi uyarıyı anlamayıp alamayan çok oldu sağlık olsun
İtopyanın bu tür konularda daha disiplinli çalışmasını beklerim.

Emeğine sağlık ama firma stoğu bitmiş soğutucuyla neden satmaya çalıştı anlamadım. Benim gibi uyarıyı anlamayıp alamayan çok oldu sağlık olsun
2 defa noluyo dedim başa attı sürekli

yavaşlatma taktiği

Arkadaşlar bugün gerçekten ne oldu? stoklar bittiği için konuyu rahat rahat açabilirim ama bırakın geçen seneyi 10 sene önceyi TR tarihinde en ucuz sistem satışları oldu. Ve hiçbir anlamı yok stok eritme desen hepsi güncel ve patır patır giden ürünler. En son 41K'ya dolu dolu sistem verdik ama o sistemi 50K'ya versek yine FP canavarıydı bugün yaşanan enteresandı rekabetten siz faydalı çıktınız güle güle kullanın.
Yurtdışındaki fiyatlara oranla çok kazık gidiyor bizdeki fiyatlar. Vergidir garantidir falan tamam ama bu fiyatlara satış oluyosa neden hep yok

Yurtdışındaki fiyatlara oranla çok kazık gidiyor bizdeki fiyatlar. Vergidir garantidir falan tamam ama bu fiyatlara satış oluyosa neden hep yok
Adamlar bu fiyatlara satabiliyor neden indirsin ki neden cebine fazla girerken daha az girmesini istesinler şöyle rahat bir 1-2 sene herkes almasın olabildiğince kar düşük satmaya mecbur kalacaklar

Al satçıları ve botları engellemek için güzel bir taktik olabilirdi aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,125
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri