Hangi gücü kulanmak isterdiniz

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
615
4 tane gücten bir tanesini seçiniz
-su toprak ve hava kulana bilme
-İnsanların zihinlerini yönetme
-insan bedeninden çıkıp evrenleri dolaşa bileme
-Başka insanların hayalerini yaşaya bilme
Fakat hepsininde yan etkileri var
mesela
- su toprak hava gücünü seçtiğiniz zaman her tarafınız yanı cak ve bunu dur duramasınız
-insaların zihnini yönetme: bunu yaparken siz o insanın bedeninde kalma ihtimaliniz var
-insan bedeninden çıkıp evrende dolaşma bir daha bedenine girmeme veya kaybolma ihtimali var
-başka insanların hayaleri ni yaşama : hayalerinin ardından kabuslarını da yaşarsın
(ben konu sahibinin arkadaşıyım)

Son düzenleme:
mesela
- su toprak hava gücünü seçtiğiniz zaman her tarafınız yanı cak ve bunu dur duramasınız
-insaların zihnini yönetme: bunu yaparken siz o insanın bedeninde kalma ihtimaliniz var
-insan bedeninden çıkıp evrende dolaşma bir daha bedenine girmeme veya kaybolma ihtimali var
-başka insanların hayaleri ni yaşama : hayalerinin ardından kabuslarını da yaşarsın
insan bedeninden çıkıp evrenleri dolaşabilme . Böylece diğer varlıkları gözlemlemiş olurdum . Bilime katkım olurdu adımda yüzyıllarca korunurdu .

insan bedeninden çıkıp evrenleri dolaşabilme . Böylece diğer varlıkları gözlemlemiş olurdum . Bilime katkım olurdu adımda yüzyıllarca korunurdu .
Bütün evreni gezip gorebilecegini sanman komikmis insan bedeninden çıktığında ışık hizinda gideceksin demiyor. Işık hızında gitsen bile eğer ömrün 70-80 yılsa gene çok bir şey göremezsin. Ölümsüz olman ve ışık hızından daha hızlı olman şartıyla ancak bir şeyler görürsün

Bilime katkın olmazdı, tam tersine deli ilan edilirdin. Yusuf Güney gibi bişi olurdu büyül ihtimalle.

Su, Toprak, Hava, Rüzgâr ve Akıntı güçlerim olsun isterdim. Burnum aktıkça sel felâketi yaşanırdı.

mesela
Zihin yönetip diğer güçleri seçen insanların zihnine girip onların güçlerini de kullanıp mantıken bütün güçlere sahip olmuş olurdum. Bedeninde de kalırsam yapacak bir şey yok.

Peki 4 tane ırk olsa (Elf,Peri,Ork,Siren) hepsinin ayrı bir gücü ve karakteri olsa hangi olurdunuz
-Elf= soğuk politikacı ve büyücü
-Peri=Kimsenin göremiyeceği kadar hızlı uçar. Daha çok Kabile gibi yaşarlar ve aşırı derece sıcak kanlıdırlar.
-Ork= Savaşcı Her ırkı kendi hükmü altına almak ister bütün silahları onlar icat etmiştir
-Sirenler=Sadece denizlerde yaşar onun için denizin kendisi derler bu dört ıkrta ondan izinsiz sudan içemez ve bütün suları konturol etme gücüne sahiptir.

Herkese Teşekkürler...

Son düzenleme:
Zamanı büksem yeter.

ben büyük ****** enerjisi istiyorum

Geri