Beta plus (gaming gen tr ) kullanılmış ürün

Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar, bir konuda önerilerinize ihtiyacım var.

İdefix üzerinden Beta Plus firmasından 12.400 TL'ye 6 taksit şeklinde KLEVV Cras V RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 beyaz RAM aldım. Ürün bana teslim edildiğinde, kutusunu açarken içgüdüsel olarak video ve fotoğraf kaydı aldım.

Ürünün daha önce açılmış olduğunu gördüm. Google yorumlarına baktığımda, bunu herkese yaptıklarını gördüm. Ayrıca, bu firma aslında Gaming Gen TR'nin Amazon, N11 gibi sitelerde kullandığı isimmiş. Gaming Gen TR'ye iade edilen ürünleri bu firma üzerinden mi satış yapıyorlar, anlamadım.

İdefix ile görüştüğümde, ürünün içini açmamam gerektiği söylendi. Şu an korkudan açamıyorum; içindeki ürün arızalı mı, hasarlı mı, kırık mı bilmiyorum. İade etmek istedim, lakin RAM'lerin fiyatları her geçen gün artıyor. Ben de birebir değişim istedim. 21.11.2025 tarihinde süreci İdefix üzerinde başlattım. Gaming Gen TR'nin sitesinde birebir aynı ürün beyaz renkte yok, farklı modelde var.

Bu değişim sürecinde bana farklı model ile değişim sunarlar mı fiyat farkı isterler mi? Direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne mi gitmeliyim, yoksa daha fazla beklemeden iade mi etmeliyim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Ekler

• 1000046681.webp
    1000046681.webp
    103.7 KB · Hit: 52
Son düzenleme:
bu ram markası yeni mi kalitesine nereden güvenip alıyorsunuz dün 96gb ram vardı 20k satıldı corsair ramler 64gb 13k satıldı cl30 6k mhz ama bizim insanımız görgüsüz bilgisiz kalitesiz şeylere bayılır çünkü kalitemiz düşmüş

bu ram markası yeni mi kalitesine nereden güvenip alıyorsunuz dün 96gb ram vardı 20k satıldı corsair ramler 64gb 13k satıldı cl30 6k mhz ama bizim insanımız görgüsüz bilgisiz kalitesiz şeylere bayılır çünkü kalitemiz düşmüş
klevv marka ram kötü değil

İdefix üzerinden Beta Plus firmasından 12.400 TL'ye 6 taksit şeklinde KLEVV Cras V RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 beyaz RAM aldım. Ürün bana teslim edildiğinde, kutusunu açarken içgüdüsel olarak video ve fotoğraf kaydı aldım.

Ürünün daha önce açılmış olduğunu gördüm. Google yorumlarına baktığımda, bunu herkese yaptıklarını gördüm. Ayrıca, bu firma aslında Gaming Gen TR'nin Amazon, N11 gibi sitelerde kullandığı isimmiş. Gaming Gen TR'ye iade edilen ürünleri bu firma üzerinden mi satış yapıyorlar, anlamadım.

İdefix ile görüştüğümde, ürünün içini açmamam gerektiği söylendi. Şu an korkudan açamıyorum; içindeki ürün arızalı mı, hasarlı mı, kırık mı bilmiyorum. İade etmek istedim, lakin RAM'lerin fiyatları her geçen gün artıyor. Ben de birebir değişim istedim. 21.11.2025 tarihinde süreci İdefix üzerinde başlattım. Gaming Gen TR'nin sitesinde birebir aynı ürün beyaz renkte yok, farklı modelde var.

Bu değişim sürecinde bana farklı model ile değişim sunarlar mı fiyat farkı isterler mi? Direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne mi gitmeliyim, yoksa daha fazla beklemeden iade mi etmeliyim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Video kaydı var diyorsunuz. işinizi garantiye alıp iade edin veya değişim isteyin. yanlış bilmiyosam aynı ürün yoksa dengi ürün verilmesi gerekiyor ürün değişimlerinde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klevv marka kötü değil yurt dışında sürekli satışı yapılıyor. sadece türkiye o kadar pöpüler kültür kölesiki corsair, gskill dışında marka bilmiyor. ayrıca o dediğiniz 96gb olan dominatorlar iptal edildi yanlış fiyat girdisi yüzünden. lütfen biraz araştırın.

Ram? Kalitesiz? dostum bir şeyin kalitesiz olması açılmış paket ile alakası yoktur
ve özellikle ramlarde modül önemli ve gördüğün ramlerde hynix modül var geri kalan tamamen firmanın görüntü için koyduğu plaka
bence sen araştır ve bilgilen.

Hocam ben gaming gen den farklı bir ram almıştım ancak beyaz olması adına açtığım kutuyu iadeye gönderdim ve 2. gün onay verdiler sonrasında 6000 cl30 2x16 klevv aldım beyaz renkli ve 2. hafta sistemde sorun var diye göndermek istedim (pazar günü aradım ve 2. dakikada direkt kodu verip işlemi tamamladı) farklı satış platformlarında süreç uzayabilir bilmiyorum ama destek konusunda güvenimi çok net kazandılar.

Son düzenleme:
Aşağıdaki bağlantıya bakarsan Klevv markasının arkasındaki şirket Essencore Limited. Bu şirketin arkasındaki şirket ise SK Hynix'in sahibi olan SK Group. Şimdi bu bilgiyi öğrendiğine göre milletin kalitesine nereden güvenip aldığını da öğrenmiş oldun.

https://hexus.net/tech/items/ram/84029-klevv-DDR-ram-gaming-modules-launched-europe/

satıcı dediğin ürünü açacak bakacak kendisi inanacak güvenecek sıra sana gelecek

Aşağıdaki bağlantıya bakarsan Klevv markasının arkasındaki şirket Essencore Limited. Bu şirketin arkasındaki şirket ise SK Hynix'in sahibi olan SK Group. Şimdi bu bilgiyi öğrendiğine göre milletin kalitesine nereden güvenip aldığını da öğrenmiş oldun.

hocam çok takmayın tahminimce arkadaş ragebait atmak için öle bi yorum yazdı. biraz araştıran herkes hangi marka kaliteli bilir.

satıcı dediğin ürünü açacak bakacak kendisi inanacak güvenecek sıra sana gelecek
Yetkili satıcılar ürünü açıp kontrol edemez. 3. şahış satıcılarda bu durum geçerlidir. ürünün kanıtı yoksa ise açıldıktan sonraki gün direk garanti kapsamına girer ve kullanılmış olarak sayılır.

Bak bak bide "... insanımız görgüsüz bilgisiz kalitesiz şeylere bayılır..." demiş. Böyle böyle öğrenecekler.(belki)
hocam ragebait yorum işte. normalde klevv kalitesiz marka diyip geçseydi umursamicaktımda sondaki yorumdan dolayı bende açıklama yaptım ragebaiti yedik. Apple seven birine samsung anlatmaktan farkı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,159
Üyeler
185,228
Son üye
cordelio1912
Geri