he tam link nerde diyecektim Mağazaya özelmişVATAN COMPUTERDA 30.11.2025 23.59' SAATİNE KADAR OEM PAKETLERDE %15 İNDİRİM MEVCUT KAÇIRMAYIN FIRSATI. SADECE MAĞAZALARA ÖZEL.
Bende göremedim boş konu acilisi sordum cevap yok dünden berimağazaya özel sistemlerin linki nerde? 3 kere konu açtın hiç birinde link yok sadece 3 mesajın mesajın var
bugunde aynı konuyu açtı konusu kilitlendiBende göremedim boş konu acilisi sordum cevap yok dünden beri
Peki benim attığım sistem alınır mı??bugunde aynı konuyu açtı konusu kilitlendi![]()
Alınır, 800TL farkla RAM 64GB oluyor bu arada onu yap kesinlikle. Ram 20K ekran kartı 55K işlemci 20K desek zaten bunlar 95K yapıyor gayet uygun fiyat bence.Merhaba arkadaşlar bende bu sistemi sevdim alınır mı? yoksa daha uyguna başka sitelerde varmıdır?
AMD R7 9800X3D - RTX 5080 OC 16GB - B650M - 2TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R7 9800X3D - RTX 5080 OC 16GB - B650M - 2TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com