Öneri EN KALİTELİ EN İYİ ANAKART

Reaksiyon skoru
2
Herkese Merhaba, Selamın Aleyküm EN İYİ EN DOLU ANAKART'I ARIYORUM..
AM5 - DDR5 - PCI 5 - GEN 5 SSD GİRİŞİ
FİYAT ÜST LİMİTİ YOK, MARKA FARK ETMEZ.

Rog, MSI ve Gigabyte’ın B850 ve X870 chipsetli yüksek modelli anakartların hepsi işinizi görür, benim tavsiyem Rog B850 veya X870

en iyi ile f/p aynı anda olmuyor hocam bir şey ya iyidir ya da f/p tır ortası yok.
Ya orası öylede ben şeyi kast ettim. En iyilerine rakip ama onlardan daha uygun fiyatlı. Yeni önerilenler mesela. 22k ya önerende oldu. 60k lık ne farkı var mesela onu merak ettim.

Herkese Merhaba, Selamın Aleyküm EN İYİ EN DOLU ANAKART'I ARIYORUM..
AM5 - DDR5 - PCI 5 - GEN 5 SSD GİRİŞİ
FİYAT ÜST LİMİTİ YOK, MARKA FARK ETMEZ.
x870e crosshairin 30klık modelinde 2 tane gen 5 ssd aynı anda takarsanız pcie x8e düşüyormuş haberiniz olsun daha şimdi izledim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya orası öylede ben şeyi kast ettim. En iyilerine rakip ama onlardan daha uygun fiyatlı. Yeni önerilenler mesela. 22k ya önerende oldu. 60k lık ne farkı var mesela onu merak ettim.
tam da bu dediğim gibi farklar var

muhtemelen x870 soketin uygun modellerinden biri olabilir diğerlerinin yaptığı çoğu şeyi yapar ama değerler ve performans aynı olmaz.

30klık anakarta 2 tane gen 5 ssd takarsan x8e düşüyor kafayı yersin

Son düzenleme:
Geri