Rtx 5070li sistem düşünüyorumda sizce nasıldır?

evet siz olsanız bunlar arasından hangisini seçerdiniz peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

game powe warcry pulse 750w güzel gibi ne diyorsunuz?

Vallahi tomarla para veriliyor bence olacaksa şık bir kasa olmalı SEGOTEP Lumi 3T gayet güzel duruyor ayrıca bunda typeC girişi de mevcut fakat gamepower'da yok bilgine :) SEGOTEP Endura Pro'da typeC olup olmadığını göremiyorum eğer varsa o daha iyi olacaktır bu arada..

Vallahi tomarla para veriliyor bence olacaksa şık bir kasa olmalı SEGOTEP Lumi 3T gayet güzel duruyor ayrıca bunda typeC girişi de mevcut fakat gamepower'da yok bilgine :)
akvaryum kasalar soğutma konusunda biraz kötü galiba deepcool alsam 850w psu alsam iyi olurmu daha mantıklı gibi geldi

dostum vatanda %15 indirim var ve taksit imkanı da var önce bir oraya da bak istersen.
Ayrıca sadece valo cs2 lol felan oynayacaksan, 9700x de işini rahat görür, ekran kartı neredeyse hiçbir işine yaramayacak. Hele ki 9070 XT.

Bence daha iyi bir ana kart ile sadece 9700x al şimdilik. iGPU ile zaten rahat 250-300 fps alıyorsun ekran kartı takmadan. Ekran kartını taksitle hepsiden felan alırsın istediğini. Hatta seni yerinde olsam OEM yerine kendim toplardıö

ryzen 5 7500f için bitfenix e 2 soğutucu yeterli olurmu
GamePower Skadi Square 240 uygundur. Kötü yorumu geldi frisby için ama bence alacaksan Frisby FCL-360B ARGB 360mm bunu almalısın en azından 3lü fan ile sistemin her tarafı dolmuş olur 2li taktığında bir kısım boş olacak kötü bir görüntü oluyor ..

dostum vatanda %15 indirim var ve taksit imkanı da var önce bir oraya da bak istersen.
Ayrıca sadece valo cs2 lol felan oynayacaksan, 9700x de işini rahat görür, ekran kartı neredeyse hiçbir işine yaramayacak. Hele ki 9070 XT.

Bence daha iyi bir ana kart ile sadece 9700x al şimdilik. iGPU ile zaten rahat 250-300 fps alıyorsun ekran kartı takmadan. Ekran kartını taksitle hepsiden felan alırsın istediğini. Hatta seni yerinde olsam OEM yerine kendim toplardıö

kanka fortnite gta5 gibi oyunlar içinde ileriye dönük olması için alıcam

Şuanki mevcut editlediği sistemde 7500f ve 7600 var hocam ondan 2 seçenek arasında tercih yapılıyor :)

kanka fortnite gta5 gibi oyunlar içinde ileriye dönük olması için alıcam
9070 xt ye harcama işte o kadar dediğin oyunlar için, 9600xt 16 GB yeterli gayet. hem de neredeyse yarı fiyatı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,146
Üyeler
185,681
Son üye
rockstars
Geri