Ben sana yanıt vermemek için zaten mesajı sildim sonra direk link attım, zaten Grok'da sorduğun düz kalıptan yapay zeka kullanamayacak kadar yada düşünemeyecek kadar az bilgili olduğun için boşvermiştim. Lütfen kullanmadığın, yada mantığını anlamadığın bir şey için düz kalıp cevaplar vermekten kaçınınız. Kasalar belli ihtiyaçlar doğrultusunda gidiyor. Evet size göre anime vs tarzı gelebilir, evet size göre demode gelmeyebilir ancak ben ne anime'den bahsettim ne de sizin tabirinizle yok az toz tutsun vs dedim.
Hiç bir mesajımda Airflow kasalara soğutmaz demedim demode dedim. Sebebi gayet net. Bu tür işlerle uğraşıyorsanız yani kasa kuruyor veya temizliyorsanız zaten bir çok müşteriden deneyim kazanırsınız. Buradaki demode kelimesi yeni çıkan ekran ve büyüyen yüksek hıza çıkan ekran kartlarını, yüksek hızlara çıkan işlemci hızlarını Airflow kasaların kaldırmadığından

Çünkü mimari olarak ekran kartları işlemcinin altında yer alıyor ve aşırı yukarı sıcak hava bastığı için yukarı koyulan Aio sıvı soğutuculara extra yük biniyor ve doğal olarak önden 3 fanlı Airflow kasaların o 3 fanı yetersiz kalıyor. Yani hava akışını bozan ekran kartları ve gittikçe artan yüksek hızları overclock'ları
Bu nedenle Airflow kasaların önden 3 fanını 4 yapamayacakları için (kasalar büyür) , Aynı boyutta Airflow'a destek olması için ekran kartlarının altına artık fan takılıyor. Ön mesh paneller kalkıp yan tarafa alınıyor hatta artık bilerek kavis veriliyor ki 3 fan kavisli destek ön cam akvaryum panele direk çarpmasın diye, altada 3 adet koyuluyor böyleyece içerideki hava daha hızlı Aio sıvı soğutuculara ulaşması için . Bu yüzden demode diyoruz. Tüm bilindik popüler markaların sitelerine veya reddit haberlerini takip edersen
oval akvaryum kasalara , veya hibrit kullanım kasalara yatırım yaptığını görürsünüz. Ve yine tüm yeni yatırım kasaların Procet Zero desteklediğini çünkü kablo azlığı ve güç kaynağının yatay oalrak alta değil dikey olarak üst tarafta olmasının daha doğru olduğunu anladılar.
Buyrunuz çok paylaşıldığı için markanın ürününe detaylı bakınız. Amaç burada mimarinin mantığını görmek. Bunun için yapay zeka kullanmanıza gerek yok. Bu tür ürünleri kullanırsanız veya deneyimlerseniz sizede demode gelecektir zaten