Borçları Taksitlerimi Nasıl Erteletirim?

Reaksiyon skoru
129
Benim Gençkart kredi taksitlerim önümüzdeki 4 ay taksitlerim bursumla kafa kafaya. Ama 2026 da zamlancağını bildiğim İhyaclarımı almak istiyorum.

taksit erteletme yöntemi var mı? Yada cüzi bir miktarlaödeyip kalanı diğer aya atabilir miyim?

(Kredi demeyimim olmadı daha önce)

Benim Gençkart kredi taksitlerim önümüzdeki 4 ay taksitlerim bursumla kafa kafaya. Ama 2026 da zamlancağını bildiğim İhyaclarımı almak istiyorum.

taksit erteletme yöntemi var mı? Yada cüzi bir miktarlaödeyip kalanı diğer aya atabilir miyim?

(Kredi demeyimim olmadı daha önce)
Sonradan taksitlendirme çıkıyorsa bazı ürünlerde yapılabilir ama faiz eklenir.
Ha bir de asgarisini de ödeyebilirsin fakat kalan tutara faiz eklenir. İlla yapacaksan asgari tutarı öde. Biraz daha ödeyebilirsen ödersin.

Taksitlendirme falan boş iş, asgarisini ödemen yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faiz altında ezilmek istiyorsun sanırım.
7 aydır ödenmemiş 83K borç var, çalışmadığım için kesinti de yapamıyorlar vur emri çıkaracaklar diye korkuyorum

Faiz altında ezilmek istiyorsun sanırım.
Ocakta her şeye en az %20 cam gelcek zaten asgariye %26 konuşuluyor. Şimdi alıp taksitle o zamana uzatırsam en kötü ihtimalle dengelenir gibi geliyor.
İhtiyacım olan ve almayı arzuladım şeyleri alıcam Arkadaşlar sağolsun asgarisini ödemek çok mantıklı geldi

Taksitlendirme falan boş iş, asgarisini ödemen yeterli.

7 aydır ödenmemiş 83K borç var, çalışmadığım için kesinti de yapamıyorlar vur emri çıkaracaklar diye korkuyorum
Ohm reis ayıptır sorması aylık ne kadar faiz koydular? Bir arkadaşım soruyorda 😂😂

Ocakta her şeye en az %20 cam gelcek zaten asgariye %26 konuşuluyor. Şimdi alıp taksitle o zamana uzatırsam en kötü ihtimalle dengelenir gibi geliyor.
İhtiyacım olan ve almayı arzuladım şeyleri alıcam Arkadaşlar sağolsun asgarisini ödemek çok mantıklı geldi

Ohm reis ayıptır sorması aylık ne kadar faiz koydular? Bir arkadaşım soruyorda 😂😂
Asgari ödeyip binen faiz ztn zamdan sonra eline kalacak ekstra parayla eşit olur. Umarım daha çok olmaz😁

Ben kredi avans hesap kredi kartı herşeyi sömürene kadar kullanan birisi olarak tavsiyem hiç bulaşmaman ama kesin bulaşıcam diyosan avans hesap açtır ve garanti bankası en stabil olanı 10 bin tl kullandın diyelim avans hesaptan senden tüm ödemeyi istemiyor borç kısmını öde yeter o da 585 tl ye tekabül ediyor aşağıdaki linkten miktarını ayarlayıp bakabilirsin baya kullanışlı ek hesap mantığı

Erteleme kampanyalarıda oluyor o daha yararlı .şimdi al 3ay sonra ödr 6 ay sonra ödemeye başla gibi(taksit başlangıcı) hb gibi yerlerde ya da karta göre

Geri