Yardım Bu PSU yeterlimi gamepowed

SANCAKSS

80+
Reaksiyon skoru
27
Yeni sistem aldım içinde 850w bronz PSU var bu PSU bu sisteme yetermi degistirmeli miyim eğer değiştirmeliyiz en elimdeki psuyu ikinci elden satabilirmiyim kaça gider
Sistemim 5070ti 7800x3d
IMG-20251126-WA0006.webp

Knk 850 watt diyorsun yeter de artar bile bronz olması bir tık üzücü ama sorun yaşamazsın diye umuyorum

Yeterli , bronz olması bir şeyi değiştirmiyor
Knk 850 watt diyorsun yeter de artar bile bronz olması bir tık üzücü ama sorun yaşamazsın diye umuyorum
Game power ve bronz olması beni ürküttü hocam daha öncede birkaç kişiden rajintek cratos al felan diye tavsiye almıştım bu ikinci el satsam gidermi bı 2-3 e veya kalsın sorun yasamazsin dersen de birkaç kişiden daha duysam için rahatlar

Aldığın sistemde bronz sertifikası sadece verimliğin iyi veya kötü olduğu anlamına geliyor. İçerisindeki elektronik komponentler tabiiki rajintekte daha iyidir. Ama gamepower , frisby vs bunlar da piyasada olan kendileri psu yapmasa bile sertifikalı fabrikalara yaptıran markalardır. Bence için rahat bir şekilde kullanabilirsin. Powersuppylin tam modelini araştır ve koruma modlarına bir bak istersen

Aldığın sistemde bronz sertifikası sadece verimliğin iyi veya kötü olduğu anlamına geliyor. İçerisindeki elektronik komponentler tabiiki rajintekte daha iyidir. Ama gamepower , frisby vs bunlar da piyasada olan kendileri psu yapmasa bile sertifikalı fabrikalara yaptıran markalardır. Bence için rahat bir şekilde kullanabilirsin. Powersuppylin tam modelini araştır ve koruma modlarına bir bak istersen
Eyw hocam içimde hiç onu kullanma niyeti yoktu değiştiriyor garanti olsun diyorum ama kurtarirsa çok daha iyi olur tabi ekonomik olarak

GAMEPOWER olmasın o? Düşük kalite bir PSU...

Yetmesine gelince yeter.

Bende de frisby 600 w var 4 senedir kullanıyorum bi fanı bozuldu onu da içini açıp kendim değiştirdim . Bütçe konusu biraz .

Düşük kalite olması ne gibi sıkıntı yapar hocam elektrik faturasinami sadece
Voltaj dalgalanmalarında, elektrik git gellerinde sisteme zarar verebilir.

Fatura da çok bi oynama yapmaz zaten bronze.

Bende de frisby 600 w var 4 senedir kullanıyorum bi fanı bozuldu onu da içini açıp kendim değiştirdim . Bütçe konusu biraz .
Voltaj dalgalanmalarında, elektrik git gellerinde sisteme zarar verebilir.

Fatura da çok bi oynama yapmaz zaten bronze.
Sistem yeni olunca böyle yorumlar çok tedirgin ediyo işte hocam bunu satsam ikinci el satilirmi peki

Satılır neden satılmasın.

Keşke başından konu acsaydınız.
Kaça gider hocam tahmini sistem daha 0dun ulaştı elime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satılır neden satılmasın.

Keşke başından konu acsaydınız.
Seçenekler pek makul değildi hocam mecbur bunu aldım diğer seçenekler ya çok uçuk fiyat yada kasa istediğim gibi degil

Geri