Knk 850 watt diyorsun yeter de artar bile bronz olması bir tık üzücü ama sorun yaşamazsın diye umuyorum
Yeterli , bronz olması bir şeyi değiştirmiyor
Game power ve bronz olması beni ürküttü hocam daha öncede birkaç kişiden rajintek cratos al felan diye tavsiye almıştım bu ikinci el satsam gidermi bı 2-3 e veya kalsın sorun yasamazsin dersen de birkaç kişiden daha duysam için rahatlarKnk 850 watt diyorsun yeter de artar bile bronz olması bir tık üzücü ama sorun yaşamazsın diye umuyorum
Eyw hocam içimde hiç onu kullanma niyeti yoktu değiştiriyor garanti olsun diyorum ama kurtarirsa çok daha iyi olur tabi ekonomik olarakAldığın sistemde bronz sertifikası sadece verimliğin iyi veya kötü olduğu anlamına geliyor. İçerisindeki elektronik komponentler tabiiki rajintekte daha iyidir. Ama gamepower , frisby vs bunlar da piyasada olan kendileri psu yapmasa bile sertifikalı fabrikalara yaptıran markalardır. Bence için rahat bir şekilde kullanabilirsin. Powersuppylin tam modelini araştır ve koruma modlarına bir bak istersen
Düşük kalite olması ne gibi sıkıntı yapar hocam elektrik faturasinami sadeceGAMEPOWER olmasın o? Düşük kalite bir PSU...
Yetmesine gelince yeter.
Voltaj dalgalanmalarında, elektrik git gellerinde sisteme zarar verebilir.Düşük kalite olması ne gibi sıkıntı yapar hocam elektrik faturasinami sadece
Bende de frisby 600 w var 4 senedir kullanıyorum bi fanı bozuldu onu da içini açıp kendim değiştirdim . Bütçe konusu biraz .
Sistem yeni olunca böyle yorumlar çok tedirgin ediyo işte hocam bunu satsam ikinci el satilirmi pekiVoltaj dalgalanmalarında, elektrik git gellerinde sisteme zarar verebilir.
Fatura da çok bi oynama yapmaz zaten bronze.
Satılır neden satılmasın.Sistem yeni olunca böyle yorumlar çok tedirgin ediyo işte hocam bunu satsam ikinci el satilirmi peki
Kaça gider hocam tahmini sistem daha 0dun ulaştı elimeSatılır neden satılmasın.
Keşke başından konu acsaydınız.
Seçenekler pek makul değildi hocam mecbur bunu aldım diğer seçenekler ya çok uçuk fiyat yada kasa istediğim gibi degilSatılır neden satılmasın.
Keşke başından konu acsaydınız.