Çözüldü✓ Sıvı soğutucum anakartıma uymuyor am5 uyumlu olmasına rağmen

İ20N

80+
Reaksiyon skoru
14
Sıvı soğutucuyu yanamı takayım yada ekstra bi aparatı almam gerek?
Thermalright frozen warframe se 360 Black modeli soğutucum

Ekler

• IMG_0842.webp
    IMG_0842.webp
    246.9 KB · Hit: 47
  • IMG_0841.webp
    IMG_0841.webp
    304.4 KB · Hit: 45
am4 ile am5 in sogutma soketi ayni, am4 destekleyen sogutucu am5'i otomatik olarak destekliyor

Yanlış Bilgilendirme: Uyumlular
am4 ile am5 in sogutma soketi ayni, am4 destekleyen sogutucu am5'i otomatik olarak destekliyor
öyle bır dunya yok kardesım. ıcerısınde am5 ıcın ozel montaj vıdaları yoksa desteklemez sadece delıkler bırbırını karsılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yan çevirdim yine boyu yetmiyor
dostum tam olarak yasadıgın sorun nedir ? deliklerin anakart ile birbirini karşılamaması mı yoksa montaj vıdaları mı

öyle bır dunya yok kardesım. ıcerısınde am5 ıcın ozel montaj vıdaları yoksa desteklemez sadece delıkler bırbırını karsılıyor

dostum tam olarak yasadıgın sorun nedir ? deliklerin anakart ile birbirini karşılamaması mı yoksa montaj vıdaları mı
Delikler birbirini karşılamıyor yetmiyor boy usta

Bi tarafı tuttursam diğer tarafın boyu yetmiyor

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.3 MB · Hit: 22
Ekran görüntüsü 2025-11-26 112620.webp

Şu kurulum görselini inceleyip bakar mısınız ? Belki bir şeyi yanlış ya da eksik montajlıyorsunuzdur?

ÖNEMLİ: Taktığınız braketlerin yönlerine falan bakın. İçe doğru kıvrımlı olmalı. Sizde dışa doğru görünüyor sanki ??

Alıntıyı görüntüle

Şu kurulum görselini inceleyip bakar mısınız ? Belki bir şeyi yanlış ya da eksik montajlıyorsunuzdur?

ÖNEMLİ: Taktığınız braketlerin yönlerine falan bakın. İçe doğru kıvrımlı olmalı. Sizde dışa doğru görünüyor sanki ??
Tam youtube da gezerken görmüştüm şimdi siz yazdınız hata yaptığım tek kısım dediğiniz gibi taktığım braketler yanlışmış bende ilk defa takıyorum sıvı soğutucuyu dedim neyi yanlış yaptım 😅

Tam youtube da gezerken görmüştüm şimdi siz yazdınız hata yaptığım tek kısım dediğiniz gibi taktığım braketler yanlışmış bende ilk defa takıyorum sıvı soğutucuyu dedim neyi yanlış yaptım 😅
Kullanıcı kılavuzları önemli. Mutlaka bakın hocam yeni bir şey montajlarken. Geri dönülemez hatalar olabilir. Çözmenize sevindim :)

Alıntıyı görüntüle

İnsanlar o kadar hazırcı ki kutunun içinden çıkan şu kılavuza dahi gerekli özeni gösterip bakmadan direkt montajlıyor. Daha sonrada her şeyi doğru yapmış gibi konu açıp sadece yardım istiyor. Herkesin sınırsız vakti yok arkadaşlar. En basiti montaj videosu bile vardır bunun... Braketlerin yönü bariz ve net bir şekilde yanlış.

İnsanlar o kadar hazırcı ki kutunun içinden çıkan şu kılavuza dahi gerekli özeni gösterip bakmadan direkt montajlıyor. Daha sonrada her şeyi doğru yapmış gibi konu açıp sadece yardım istiyor. Herkesin sınırsız vakti yok arkadaşlar. En basiti montaj videosu bile vardır bunun... Braketlerin yönü bariz ve net bir şekilde yanlış.
Doğru söylüyorsun gereksiz konu açtım ama acele etmedim Cevaplarınızı bekledim sadece

Düzeldiyse sorun yok :D insan bu şekilde öğreniyor doğru olan şeyleri bir dahaki sefere benzer durum ile karşılaşmazsınız artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri