öyle bır dunya yok kardesım. ıcerısınde am5 ıcın ozel montaj vıdaları yoksa desteklemez sadece delıkler bırbırını karsılıyoram4 ile am5 in sogutma soketi ayni, am4 destekleyen sogutucu am5'i otomatik olarak destekliyor
dostum tam olarak yasadıgın sorun nedir ? deliklerin anakart ile birbirini karşılamaması mı yoksa montaj vıdaları mıHocam yan çevirdim yine boyu yetmiyor
Delikler birbirini karşılamıyor yetmiyor boy ustaöyle bır dunya yok kardesım. ıcerısınde am5 ıcın ozel montaj vıdaları yoksa desteklemez sadece delıkler bırbırını karsılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum tam olarak yasadıgın sorun nedir ? deliklerin anakart ile birbirini karşılamaması mı yoksa montaj vıdaları mı
Tam youtube da gezerken görmüştüm şimdi siz yazdınız hata yaptığım tek kısım dediğiniz gibi taktığım braketler yanlışmış bende ilk defa takıyorum sıvı soğutucuyu dedim neyi yanlış yaptımAlıntıyı görüntüle
Şu kurulum görselini inceleyip bakar mısınız ? Belki bir şeyi yanlış ya da eksik montajlıyorsunuzdur?
ÖNEMLİ: Taktığınız braketlerin yönlerine falan bakın. İçe doğru kıvrımlı olmalı. Sizde dışa doğru görünüyor sanki ??
Kullanıcı kılavuzları önemli. Mutlaka bakın hocam yeni bir şey montajlarken. Geri dönülemez hatalar olabilir. Çözmenize sevindimTam youtube da gezerken görmüştüm şimdi siz yazdınız hata yaptığım tek kısım dediğiniz gibi taktığım braketler yanlışmış bende ilk defa takıyorum sıvı soğutucuyu dedim neyi yanlış yaptım![]()
İnsanlar o kadar hazırcı ki kutunun içinden çıkan şu kılavuza dahi gerekli özeni gösterip bakmadan direkt montajlıyor. Daha sonrada her şeyi doğru yapmış gibi konu açıp sadece yardım istiyor. Herkesin sınırsız vakti yok arkadaşlar. En basiti montaj videosu bile vardır bunun... Braketlerin yönü bariz ve net bir şekilde yanlış.Alıntıyı görüntüle
Şu kurulum görselini inceleyip bakar mısınız ? Belki bir şeyi yanlış ya da eksik montajlıyorsunuzdur?
ÖNEMLİ: Taktığınız braketlerin yönlerine falan bakın. İçe doğru kıvrımlı olmalı. Sizde dışa doğru görünüyor sanki ??
Doğru söylüyorsun gereksiz konu açtım ama acele etmedim Cevaplarınızı bekledim sadeceİnsanlar o kadar hazırcı ki kutunun içinden çıkan şu kılavuza dahi gerekli özeni gösterip bakmadan direkt montajlıyor. Daha sonrada her şeyi doğru yapmış gibi konu açıp sadece yardım istiyor. Herkesin sınırsız vakti yok arkadaşlar. En basiti montaj videosu bile vardır bunun... Braketlerin yönü bariz ve net bir şekilde yanlış.