https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-delta-gps-850hb-850-w-fiyati,495203696.html650w psu almak istiyorum max 3000tl büççem var aklımda msi mag a650bn 650w var
çok şüpheli geldi bana 850w olan platinum 750w olan gold diyo bu fiyata bide şüphelendim biraz
Şüphelenmekte haklısın ama Delta markası iyi bir marka laptoplar için şarj aleti üreten bir marka ki bundan daha çok şey yapıyorlarçok şüpheli geldi bana 850w olan platinum 750w olan gold diyo bu fiyata bide şüphelendim biraz
hoşuma gitti araştırdım biraz yeni nesil bir sistemim yok zaten klasik benimki anakart işlemci harici tek 8pin ekran kartı var sorun olmaz banaŞüphelenmekte haklısın ama Delta markası iyi bir marka laptoplar için şarj aleti üreten bir marka ki bundan daha çok şey yapıyorlar, A tier olarak geçiyor yani en üst psulardan biri kalite olarak. Tek eksisi eski olması bu yüzden yeni nesil ekran kartları ile uyumsuz olabiliyor. 750w ile 850w aynı iç bileşene sahip değildir ondan dolayı verimliliği farklı olabilir ve +80 bronze , gold , plat olması psunun kalitesini belirlemez +80 gold oldup çöp olan çok psu var.
Aynen sen sorunsuz kullanırsın.hoşuma gitti araştırdım biraz yeni nesil bir sistemim yok zaten klasik benimki anakart işlemci harici tek 8pin ekran kartı var sorun olmaz bana