Yardım Bu İki Termal Macunda Aynı Mı ?

Reaksiyon skoru
36
Selamlar az önce Hepsiburada'dan Mx 4 termal macun aldım 264 TL'idi sonra aşağıya kaydırdım baktım spattulalı versiyon aynı gr aynı ürün 199 TL bende iptal edip onu aldım ama akakçede bile bu fiyata yok ve karşımada çıkmadı biryerde bu 2 ürün aynı mı acaba kazıklandım mı ?

199 TL olan : https://www.hepsiburada.com/arctic-...mal-macun-p-HBCV000004ZS0Z?magaza=Hepsiburada

264 TL olan : https://www.hepsiburada.com/arctic-...ctcp00002b-p-HBV00000KBT85?magaza=Hepsiburada

Kendisi paylaştı siz bilirsiniz
Öneri için teşekkürler hacıgül sponsorluk için herşeyi paylaşan birisi James Donkey monitörde paylaşmıştı hacıgülün her paylaştığı ürün iyi diye bir şey yok maalesef o yüzden önerim sizede artic gibi kendini kanıtlamış markalar varken bu tür markalardan uzak durmanızdır ve içerik üreticilerine güvenmemenizdir

Öneri için teşekkürler hacıgül sponsorluk için herşeyi paylaşan birisi James Donkey monitörde paylaşmıştı hacıgülün her paylaştığı ürün iyi diye bir şey yok maalesef o yüzden önerim sizede artic gibi kendini kanıtlamış markalar varken bu tür markalardan uzak durmanızdır ve içerik üreticilerine güvenmemenizdir
Yav dostum salladığın adamın forumundan tavsiye istiyorsun ama her şeyi geçtim şu sektörde belki adam akıllı şeffaf kalan nadir adamlardan birisine sallıyorsun. Hem de hiçbir bilgiye sahip olmadan. Bunu neden yapıyorsun?

Yav dostum salladığın adamın forumundan tavsiye istiyorsun ama her şeyi geçtim şu sektörde belki adam akıllı şeffaf kalan nadir adamlardan birisine sallıyorsun. Hem de hiçbir bilgiye sahip olmadan. Bunu neden yapıyorsun?
Ben hacıgül'ün her paylaştığı ürün iyidir diye bir algı olmadığını söyledim burdaki yanlış şey nedir ? ve kendisinin forumunu kullanmam için kendisini sevmek gibi bir zorunluluğum mu var yada önerdiği şeyleri almak zorunda mıyım ? kendisi claws önerdi diye claws iyi bir marka mı oluyor? kendisi zamanında testini yapmış markadanda indirim almış paylaşmış babasının hayrınamı yapıyor para kazanıyor zaten sen neden senden benden milyonları kazanan içerik üreticilerini neden bana savunuyorsun ?

Uygunsuz davranış
Ben hacıgül'ün her paylaştığı ürün iyidir diye bir algı olmadığını söyledim burdaki yanlış şey nedir ? ve kendisinin forumunu kullanmam için kendisini sevmek gibi bir zorunluluğum mu var yada önerdiği şeyleri almak zorunda mıyım ? kendisi claws önerdi diye claws iyi bir marka mı oluyor? kendisi zamanında testini yapmış markadanda indirim almış paylaşmış babasının hayrınamı yapıyor para kazanıyor zaten sen neden senden benden milyonları kazanan içerik üreticilerini neden savunuyorsun ?
Dostum jellyfish iq falan mısın? Adam diyor ki daha ucuza daha daha iyi ya da benzer performans veren bir ürün var. Ürünün testi var, sen konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsun. Ben sana önerdiği her şey iyi gibi bir şey mi dedim. Bilmediğin bir konu hakkında tanımadığın insana niye sallıyorsun dedim? Sen sevmediğin herkesin hakkında mabadının üstünde oturup saydırma hakkını nereden biliyorsun? Markadan para alırken yanında mıydın beraber mi yediniz parayı? Hayır adam milyon kazanıyorsa helali hoş olsun dayı, sana ne oluyor anlamadım.

Dostum jellyfish iq falan mısın? Adam diyor ki daha ucuza daha daha iyi ya da benzer performans veren bir ürün var. Ürünün testi var, sen konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsun. Ben sana önerdiği her şey iyi gibi bir şey mi dedim. Bilmediğin bir konu hakkında tanımadığın insana niye sallıyorsun dedim? Sen sevmediğin herkesin hakkında mabadının üstünde oturup saydırma hakkını nereden biliyorsun? Markadan para alırken yanında mıydın beraber mi yediniz parayı? Hayır adam milyon kazanıyorsa helali hoş olsun dayı, sana ne oluyor anlamadım.
Babasının hayrına paylaşıyor kankam linkleri milyonluk etkileşimi diğer sitelere değilde hepsiburadaya veriyor aynen :D birde hacıgülü benim ne kadar tanıyıp tanımadığım hakkında mabadının üstünde oturup fikir belirtiyorsun? forumda yeniyim diye hacıgülü tanımıyorum mu sanıyorsun sen :D olay tek hacıgül değil tüm içerik üreticileri herşeyi geç ürün ucuzda değil ikiside 199 TL :D neyse dostum konuyla alakasız mesajlarınla konuyu meşgul etme

Geri