B650 Tomahawk ın B650-A Pro dan farkı var mı?

Andor

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, 2gün önce 8200e tomahawk siparişi verdim fakat bugün diğer model 6830 dan satıldığını gördüm hem fiyat hem tasarım olarak daha çok hoşuma gitti fakat arada kalite farkı var mı tomahawk almışken geçilir mi fikirlerinizi bekliyorum.

merhabalar hocam, bende de pro b650-a mevcut yaklaşık 1.5 ay önce aldım kullanıyorum. tier list dökümanında anakartın tipi hariç her detay tamamen aynı gözükmekte. ben de tomahawkın rengini daha çok beğeniyorum.

merhabalar hocam, bende de pro b650-a mevcut yaklaşık 1.5 ay önce aldım kullanıyorum. tier list dökümanında anakartın tipi hariç her detay tamamen aynı gözükmekte. ben de tomahawkın rengini daha çok beğeniyorum.
Evet ben de sonradan tomahawk ı kullanmaya karar verdim.

Tomahawkla b650 A birebir aynı kart sadece renkleri farklı. Ben de rengi için tomahawk tercih etmiştim. eğer hava soğutucu kullanıyorsan pro b 650 A alabilirsini renkler yok oluyor zaten.

Tomahawkla b650 A birebir aynı kart sadece renkleri farklı. Ben de rengi için tomahawk tercih etmiştim. eğer hava soğutucu kullanıyorsan pro b 650 A alabilirsini renkler yok oluyor zaten.
Kasayı sırf görsellik odaklı toplamaya çalıştığım için sıvı soğutucu aldım o nedenle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,202
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri