asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,521
Inspire daha iyi, 5070ti a 50k vermek
Asus da aynı fiyat bende iki kart arasında kaldım asusu sipariş ettim
bi kaç siteden baktığımda asus daha iyi görünüyorduInspire daha iyi, 5070ti a 50k vermek![]()
Bakayım bir başka modelle mi karıştırdım acababi kaç siteden baktığımda asus daha iyi görünüyordu
asussun prime modeli giriş seviyedir. msi inspire orta ve üst segment karttır. sıcaklığa baktıysanız doğal asus sıcaklığa önem verir ama undervolt veya ilerde OC atmak isterseniz msi inspireda silikon kalitesi daha iyi olduğundan daha kolaydır.bi kaç siteden baktığımda asus daha iyi görünüyordu
asussun prime modeli giriş seviyedir. msi inspire orta ve üst segment karttır. sıcaklığa baktıysanız doğal asus sıcaklığa önem verir ama undervolt veya ilerde OC atmak isterseniz msi inspireda silikon kalitesi daha iyi olduğundan daha kolaydır.
soğutma olarak inspire fazla inclemesi yok ama palit gaming proda giriş seviyesi karttır. zaten 5000 serisi eskisi kadar ısınan kartlar değiller. düzgün bakım yapıp temizlerseniz problem çıkmaz. eğer bütçeniz yetiyor ise silikon kalitesine bakmanızı öneririm. ilerki yıllarda 5000 serisi eskimeye başladığında OC yapar rahat edersiniz.
hocam bu model daha iyi diyorlar msi inspire ve asus prime dan. MSİ İnspire SFF olduğu için soğutması bir tık kötü olur dediler
bilgilendirme için teşekkürler duruma göre olmadı msi sipariş ederimasussun prime modeli giriş seviyedir. msi inspire orta ve üst segment karttır. sıcaklığa baktıysanız doğal asus sıcaklığa önem verir ama undervolt veya ilerde OC atmak isterseniz msi inspireda silikon kalitesi daha iyi olduğundan daha kolaydır.