ddarkbrother20
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,853
test yapmasını iste arkadaştan video ile
ıyy sakın alma berbat ısınıyor kanka arıza çıkarma ihtimalı yüksek kartlar ilerleyen yıllarda
aynı fiyata üc fanlı 3080 de var satan cocuk da onu önerdi aslında ama yine de bi sormak istedimıyy sakın alma berbat ısınıyor kanka arıza çıkarma ihtimalı yüksek kartlar ilerleyen yıllarda
essek sipasiOna tek fan değil blower deniyor biraz öğrenin şu işleri.
referans kartların 3000 serisi sonrası berbat ısınıyor(30700ti ve sonrası)Referans tasarım sanırım soğutması nasıl oluyor acaba bunların. Ben olsam almam.
Duz olsa olabilirdi ama bide ti hocam o kartin ustunde sucuk pisirebilirsin
yok kral alma valla benimde gtx titan black zotac aynı bu tasarım kart vardı 85 93 derece çalışa çalışa bozuldu tamir oldu 3 kez bozuldu en son çip yedi çöp olduaynı fiyata üc fanlı 3080 de var satan cocuk da onu önerdi aslında ama yine de bi sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
essek sipasi
birde gddr6x sanırım bu vramler haşlanır bunun
Hocam soyle bi olay var ama plakayı sokup kendiniz 90lik 3 tane fanı koyarsanız kaliteli o zamn olur custom yani karadüzen
o zaman düz üç fanlı modeli tercih edeceğim. 10gb diye bunu düşünmüştüm ama ısınma problemi sıkıntı yaşatır haklısınız.Duz olsa olabilirdi ama bide ti hocam o kartin ustunde sucuk pisirebilirsin
Eğerki nvidia fanboyu değilseniz, o fiyatlara 6800 ler 6800xtler var hemde 16 gb vramlıo zaman düz üç fanlı modeli tercih edeceğim. 10gb diye bunu düşünmüştüm ama ısınma problemi sıkıntı yaşatır haklısınız.