ZAM KAPIDA (%10-20?)

Ram girdi ssd girdi ekran kartı girecej sirada

Bugün 3tb ssd mi de aldım. Sistem toplamam tamamlandı artık alsınlar belleklerini başlarına çalsınlar. Ekran kartları da 500 bin lira olsun umrumda değil beş sene piysada yokum ben :D

Bana PS5 yetiyor. Evde bilgisayarım yoktu. Sonra kendime ev ve günlük kullanım için laptop aldım. Fakat ülkemiz açışından üzücü durum ise gamer pc toplamak artık çok daha fazla maliyetli olacaktır. Gerçi benim için sorun değil. Ben konsolda oynamayı seviyorum. Neyse bence bu ram, ekran kartı sıkıntısı ileride PS5 ve xbox konsollarına da konsoluna da zam olarak yansıyabilme ihtimali olduğunu düşünüyorum. Onun için konsol almak isteyenler bence hemen almalarını tavsiye ederim. Ve pc toplamak zaten lüks olmuştu. Bu ram, GPU sıkıntıları yüzünden iyice lüks oldu .Ve o yüzden konsollar hala en iyi seçenektir. Gerçi konsolların oyunları pahalı oluyor. Ama yine de pc toplamaktan çok daha ekonomik olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
güzel oluyorda gamegaraj ne göndereceği belli olmuyor yine büyük ihtimalle hepsiburada üzerinden gamegaraj sistemleri olacak belki bu sefer ne ile göndereceklerini açıklayıp gönderim yaparlar gece 12 de başlar büyük ihtimalle
Aynen hocam umarım iyi olur, evet 12 de başlayacak bakalım hayırlısı.

bu adam ne zaman video çekse 2 gün sonra fiyatlar tavan yapıyor. ram fiyatları normalken böyle bir video çekmişti ramlerle ilgili ve 2 gün sonra 4 katı olmuştu..

Herkesin elinde iyi kötü bir bilgisayar var artık. Sisteminizi güncellemezsiniz olur biter. Hardcore oyuncu değilseniz.

şuanda 20-30 tane 5090 stocklasam olur mu acaba ?
değerlenir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,371
Üyeler
188,089
Son üye
R4ymond
Geri