Donanım Arşivi Moderatörleri Sorunu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,513
Yakın zamanda bir kavgada benim hesabımı inceleyip boyum-kilom-tipimle dalga geçen varlığı bildirdikten 15-20dk sonra sonuç gelmedi ve bende hakaretler karşısında şu cümleyi kurdum ve 4-5 gün ban yedim
"Teke tekte şans vermem merak etmem :D"
olayın garip yanı bu forumda ilk defa ceza aldım ve bunu bu kadar saçma şekillerde aldım
forum adam kaytarma olayına döndü ben banlandıktan 1.5-2 gün sonra banlandı arkadaş
abdullah abi bu modların acilen değişmesi lazım(belli başlı olanların)
bazıları kendi siyasi-dini-mizajına uyanı haklı görüyor @Abdullah Hacıgül

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
1764270346074.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1764270391867.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hem olayı sen başlatmışsın, hem gelmiş burada modlara laf atıyorsun. Uygunsuz davranış, konu ile alakasız mesaj ve argodan ceza kombosu yemen lazımdı. Bence konuyu sildir.

''illa hakaretmi edelim adam etmek için sizi'' usluptan pislik akıyor ayrica sunu forumdaki en kibar insana yaz bir tartisma cikmama orani %20 felan, bir de bence karsindaki kiside sorun da yok o da kendi onerisini veriyor gercekten boyle seylere hic gerek yok

''illa hakaretmi edelim adam etmek için sizi'' usluptan pislik akıyor ayrica sunu forumdaki en kibar insana yaz bir tartisma cikmama orani %20 felan, bir de bence karsindaki kiside sorun da yok o da kendi onerisini veriyor gercekten boyle seylere hic gerek yok
haklılık payi var brom. kurallar cok belirsiz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri