🔥İndirim Asus PRIME 9070XT 9070 XT-16GB Gddr6 33.599,05 TL / PEŞİN FİYATINA 10 TAKSİT

32.5e baya bi satıldı bu nasıl senenin en ucuzu olabilir?Yanıltmayın insanları
1764279454593.webp

Akakçe fareligine devam, her zaman doğruyu göstermiyor bu site anlayin artik şunu.Gaming gen, itopya, incehesap vs. 32.5e satti konularına bakabilirsin forumdan
üslubünu düzelt fare falan askerlik arkadaşınla konuşmuyorsun ağzına acı biber sürerim terbiyesizlik yapma.

hocam bu taksit muhabbetinde normal banka kartı kullanılıyor mu , benim kredi kartı liimtim 10k tl
hepsiburada da ödeme yöntemlerinde çoklu kredi kartı var . 10k tl yi taksitlendirip gerisini tek çekim diğer karttan çekebilirsin diye tahmin ediyorum . sepete atıp ödeme adımından kontrol et istersen .

hepsiburada da ödeme yöntemlerinde çoklu kredi kartı var . 10k tl yi taksitlendirip gerisini tek çekim diğer karttan çekebilirsin diye tahmin ediyorum . sepete atıp ödeme adımından kontrol et istersen .
o işime yaramaz ama hocam, banka kartıyla oluyor mu dedim ama olmuyor sanırım o zaman sizlerin limiyi yüksek kredi kartları var

o işime yaramaz ama hocam, banka kartıyla oluyor mu dedim ama olmuyor sanırım o zaman sizlerin limiyi yüksek kredi kartları var
Hocam banka kartı ile nasıl olsun? Taksitli alışveriş dediğimiz şey; bankanın size verdiği limit ile vadeli veyahut vadesiz ödeme kolaylığı sağlanmasıdır. Yani ürünün fiyatını satıcıya banka öder peşin olarak, siz de kaç ay takside bölündü ise bankaya o şekilde ödersiniz.

Banka kartı dediğiniz şey ise; nakit paranızı tuttuğunuz karttır. Bir şey almak için içerisinde paranız olması gerekiyor ya hani.

Ekpara denilen muhabbetten dolayı soruyorsanız; Birçok banka ekparayı vadeli bir şekilde taksitlendirerek nakite çevirebiliyor. Mobil bankacılığa girip taksitlendirip, o şekilde alırsınız.

Denedim eğer bir yeri atlamadıysam bu şekilde oluyor. :monkahmm:

Son düzenleme:
Geri