❌İndirim Bitti! 🔥🔥Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen7 7435HS 24GB RAM 1TB SSD RTX4060 37.400 TL!! 🔥🔥

Yani herhangi bir kesinlik veremem doğru olmaz ama kaynaklar o yönde (reddit ve yabancı forumlarda) Çin üretiminde sıkıntı yaşayan hiç olmamış daha önce baya araştırmıştım bende alacak iken. Gönlünüz ferah olsun ama Çin üretiminde sorun çıkartan yok. Ve bu özelliklere göre müthiş bir cihaz Haziran 2025'te görmüş bu rakamları en son
Anladım hocam teşekkür ederim. Sorun olmaz yani yüksek ihtimalle.

lenovo laptoplarda intel işlemcili anakartlar problemli, amd lerde problem yaşayan görmedim ( 6 aydır 8645hs 4060 kullanıyorum) işlemciniz en az 8645hs olmalı arkadaşlar, smooth motion vs ile 200 sabit fps pubg oynatıyor orta ayarlarda ona göre alın.

Peki hocam bu laptopun malzeme kalitesi ısınması ve oyun değerleri nasıldır rakiplerine göre?
Ben 10. neslini kullanıyorum bu 10. nesillerde baya iyi soğutması fan yaprakları ve iç yapı tamamen değiştiğinden dolayı. 9. nesillerde 10. nesillerdeki gibi olmasa da soğutma yeterli üzmez altına stant alırsanız 10 numara olur ama. Malzeme kalite olarak ise sağlam hissettiriyor tok bir malzeme kullanmışlar plastikler sağlam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha ama hocam şunu söylemeyi unuttum çok pardon 175W adaptör ile geliyor battery drain sorunu var servisten 245W bir adaptör istemeniz lazım.

Kim yapmışsa söyle reportlayalım hocam :ROFLMAO:Cihaz LOQ diye 4060 daha kötü mü performans verecek?
4060'ı 115+25w yani maksimum performansta
7435hs iGPU'suz i5 12500h denki
24GB 1TB SSD
Bu fiyata kaçırılmamalı.
Arkadaş dedide lenovalara yoksa bende sizin gibi düşünüyorum :) teşekkkürler hocam.

Ben 10. neslini kullanıyorum bu 10. nesillerde baya iyi soğutması fan yaprakları ve iç yapı tamamen değiştiğinden dolayı. 9. nesillerde 10. nesillerdeki gibi olmasa da soğutma yeterli üzmez altına stant alırsanız 10 numara olur ama. Malzeme kalite olarak ise sağlam hissettiriyor tok bir malzeme kullanmışlar plastikler sağlam.

Ha ama hocam şunu söylemeyi unuttum çok pardon 175W adaptör ile geliyor battery drain sorunu var servisten 245W bir adaptör istemeniz lazım.
O zaman baya güzelmiş hocam.

Peki 245w olmadan tam gücü olabiliyor muyuz? Birde neden böyle bir şey yapmışlar ki?

Arkadaş dedide lenovalara yoksa bende sizin gibi düşünüyorum :) teşekkkürler hocam.
FPS işi markaya bakılmaz soğutması nasıl, kroniği nasıl, özelliği nasıl bunlara bakılır. Kim dediyse halt etmiş soğutma konusunda ''stant var ise'' gayet yeterli.

O zaman baya güzelmiş hocam.

Peki 245w olmadan tam gücü olabiliyor muyuz? Birde neden böyle bir şey yapmışlar ki?
Onu neden öyle yapmışlar bilmiyorum valla bende hocam Lenovo'ya sormak lazım :D Hatta başları çok ağrımış ki 10. nesillerinde 245W adaptör ile geliyor. Tam gücü alıyorsunuz fakat batarya sürekli boşalıp dolduğu için erken ölüyor.

Kaldı ki şunu belirteyim AMD işlemciler laptoplarda baya iyi İntel'e göre daha az ısınıyorlar.

FPS işi markaya bakılmaz soğutması nasıl, kroniği nasıl, özelliği nasıl bunlara bakılır. Kim dediyse halt etmiş soğutma konusunda ''stant var ise'' gayet yeterli.

Onu neden öyle yapmışlar bilmiyorum valla bende hocam Lenovo'ya sormak lazım :D Hatta başları çok ağrımış ki 10. nesillerinde 245W adaptör ile geliyor. Tam gücü alıyorsunuz fakat batarya sürekli boşalıp dolduğu için erken ölüyor.
Soğutmadan dolayı kendini kısıyordur gibi düşündüm hocam bende.

245w adaptör ne kadar tutar hocam? Bataryada prize takılıyken iptal edip kablodan çekmiyor mu gücü? Battery cancel mıydı ne o yok mu?

Lenovo LOQ 15***9 modellerinde anakart yanma sorunu var ancak bu modelde var mı herhangi fikrim yok. BİLEREK alın ki sonra başınız ağrımasın.

ARTIK 41.929 TL YERİNE 38.869 TL O DA DEĞİL. 37.400 LİRA!!!

Bu modelin 12 GB RAM ve 512 GB SSD aldım. AAA oyunları oynayacaksınız RAM yetmiyor. 2500 liraya 12 GB DDR5 RAM eklemek zorunda kaldım. Alternatif olarak bu modelde bakılabilir. Zaten ekran kartları arasında ki fark az. 5060 asıl farkı MFG olması.

Sence bu erazer daha da düşer mi? 37-38 olur mu brom?

Geri