Anahtarlama frekansı değişiyordur menüye girdiğinizde. Normal.750FB modelini aldım montajladım (Montajlarken çok ama çok yordu, kablo sayısı çok fazla ve kasam da mATX. Dolayısıyla kablolama yaparken işkence gibiyd.
Fan sesi vs. tam duyamadım ancak çok gariptir ki CS'de görüntü ayarları yapılan sekmede coil-whine var. Ancak oyunda vs. yok
Gerçekten anlayamadım. Olsun her saat ayar yapmıyoruz sonuçta.![]()
MSI'ın A750BN modeli çok daha kötü bir model delta'nın yanında.En kötü üstüne 1000-1500TL koyar msi 750watt alırım şimdi anakart, ekran kartı.işlemci. ram. 60K 2.34K için ocağa incir ağacı dikmeye gerek yok.
Merhaba 4060ti ve i5 13400f sisteme ileriye dönük 850wat olanını alavcaktım stok bitince bunu aldım.komponent kalitesi bakımından pek farkı varmı ve 9070xt yada 5070 gibi bir kart için psu yükseltmeme gerek varmı?
sn. yusuf7878 sanırım biraz bilgili görünüyorsunuz bilgilendirebilirmisin acaba?Anahtarlama frekansı değişiyordur menüye girdiğinizde. Normal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MSI'ın A750BN modeli çok daha kötü bir model delta'nın yanında.
ürünü nkolay kampnayası 1k n11 ilk sipariş 200tl vs derken 1250 tl ye geldi bu aradasn. yusuf7878 sanırım biraz bilgili görünüyorsunuz bilgilendirebilirmisin acaba?
Pek kalite farkları yok. 9070XT veyahut 5070 için PSU yükseltmeye gerek de yok. 750W ikisi içinde yeterli. Yalnız 5070'i dönüştürücüyle kullanman lazım.sn. yusuf7878 sanırım biraz bilgili görünüyorsunuz bilgilendirebilirmisin acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ürünü nkolay kampnayası 1k n11 ilk sipariş 200tl vs derken 1250 tl ye geldi bu arada
5070 dönüştürücü ile kullanmak büyük bir sorun mu? Çünkü 3.1 fiyatları makulPek kalite farkları yok. 9070XT veyahut 5070 için PSU yükseltmeye gerek de yok. 750W ikisi içinde yeterli. Yalnız 5070'i dönüştürücüyle kullanman lazım.
Hayır, olmaz. Zaten 5070 çok güç tüketen bir ekran akrtı değil. 2 ayrı kablo ile bağlayın yetmesi gerekli.5070 dönüştürücü ile kullanmak büyük bir sorun mu? Çünkü 3.1 fiyatları makul
Geldi ama fiyat 3450 şu an için.850w platinum olanı yine gelir mi acaba ya? 2800ken almamıştım. 9070XT için yükseltmem lazım PSU'yu.
Raijintek Cratos 850w aldım ya. Buna da baktım şimdi 3450 gözüküyor ama tıklayınca 9385 oluyor. Stok yok başka bir mağaza satıyor sanırım.Geldi ama fiyat 3450 şu an için.
Hocam birkaç yorum okudum raijintek hakkında.Aniden fan fullenip normale dönüyormuş vs. Varmı sıkıntınız.Raijintek Cratos 850w aldım ya. Buna da baktım şimdi 3450 gözüküyor ama tıklayınca 9385 oluyor. Stok yok başka bir mağaza satıyor sanırım.
Raijintek Cratos Lite hakkında o yorumlar galiba. Ben düz versiyonunu aldım. Daha gelmedi yarın gelecek.Hocam birkaç yorum okudum raijintek hakkında.Aniden fan fullenip normale dönüyormuş vs. Varmı sıkıntınız.
Mağaza ürünlere zam yapıp bazılarının stoklarını kapatmış şu an için. Tahminim 1-2 güne yeniden eski fiyatlara dönüp stoklara koyarlar modelleri. Bu fiyatlarla satmaları zor. Neticede güncel model değiller.Raijintek Cratos 850w aldım ya. Buna da baktım şimdi 3450 gözüküyor ama tıklayınca 9385 oluyor. Stok yok başka bir mağaza satıyor sanırım.
Ben sormuştum mağazaya 850W platinum modeli tekrar gelmeyecek dediler. Diğerlerini bilmiyorum.Mağaza ürünlere zam yapıp bazılarının stoklarını kapatmış şu an için. Tahminim 1-2 güne yeniden eski fiyatlara dönüp stoklara koyarlar modelleri. Bu fiyatlarla satmaları zor. Neticede güncel model değiller.