❌İndirim Bitti! Realme 12 + almak isteyen varsa 9999 TL oldu

Bugün alıcam ya bu iyi gibi samsunglar daha kötü redmiyi eledim
Bunun kamerası iyi 12+ nın. Neredeyse aynılar CMF ile. Kamera için realme,. İşlemci, orta kamera vs. Dersen CMF. Not: CMF de NFC yok. Kıyaslama videoları izlemeyi unutmayın. YTD

Son düzenleme:
a26 ile kıyaslanırmı arkadaşlar
10 bin fiyatlarına düşerse A26 düşünmeden alınır. Çok farkları yok epeyden baktım da. Kamera olarak öne çıkıyor A26. Ama 10 bine realme12+ alınabilir yani bütçe yoksa. Üzmez. 12 verilip a26 da almak daha mantıklı ama bütçeye göre değişir. YTD

Daha da ucuza bulamazsınız alıyorsanız alın kaçırmayın.

@yolyordam35 sadge:uzgunpeepo::widepeepo:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Babama almayı düşünüyoruz 4-5 sene götürür mü sizce?
Oyun oynamıyorsa götürür.

Bu jenerasyonda yöntem aynı. pro + içinde aynı yöntem kullanılıyor

Yine de denemedim olmuyor olabilir 😀
Seri içinde Mediatek işlemcili tek model plus. O yüzden aynı yöntem çalışmaz. Diğerleri (Düz, pro, pro plus) snapdragon işlemcili.

Hatta denenmesini pek tavsiye etmem. Telefon elde kalabilir.

Seri içinde Mediatek işlemcili tek model plus. O yüzden aynı yöntem çalışmaz. Diğerleri (Düz, pro, pro plus) snapdragon işlemcili.

Hatta denenmesini pek tavsiye etmem. Telefon elde kalabilir.

Bu cihazlarda farklı mıdır acaba ya? Xiaomi cihazlarda mtk olması bir şey değiştirmiyor örneğin. Aynı şekilde sunucuya bağlanıyor.

2 kere bölge değiştimek gerekmese denerdim 😀

12x için de benzer bir yöntem var ama generic kaynak mı bilemedim

Son düzenleme:
Bugün aldım bu telefonu ama realme diye içimde şüphe var daha önce Xiaomi dışında telefon kullanmadım nasıldır acaba arayüzü vs. kötü olursa iade edeceğim bakalım nasıl kullananlar varsa deneyimlerini yazabilir

üniversite öğrencisi bi erkek kardeşim var kendisine telefon almayı düşünüyoruz 10-12k civarı ne önerirsiniz?

Geri