❌İndirim Bitti! Asus 4k Oled Xg27ucdmq 31.556₺!(Ölü pikselli)

ben 60 hz 1080p ips 8 bit monitörden 360 hz oled 2k 12 bit monitöre geçtim 27kya baya güzelmiş oled
Kasım ayi birkac pc parcasi haric tam bir fiyasko bana göre. Yabancilarda zaten uygun olan parcalar baya uyguna satiliyor bu kasim ayinda. Bizde ise 100 tllik mala 150 fiyat koyup kasim ayina girinca 110 tl ye indiriyorlar.

Kasım ayi birkac pc parcasi haric tam bir fiyasko bana göre. Yabancilarda zaten uygun olan parcalar baya uyguna satiliyor bu kasim ayinda. Bizde ise 100 tllik mala 150 fiyat koyup kasim ayina girinca 110 tl ye indiriyorlar.
aynen kasım indirimleri çok kötüydü hazır sistemler açısından falan sadece tekli parçalarda düzgün tek tük indirimler oldu onlar da normalde indirime girenler aşırı indirim olmadı yani

Alacaktım son anda vazgeçtim. Bu parayı verip ölü piksel de görünen yerde olursa insanı aşırı rahatsız eder. Biri almış zaten 1 stoktu, bitti.

Bu monitörün 1 harf değişmiş modelini kullanıyorum (asusun isimlendirmesi sağolsun) Alacaklara tavsiyem 26.5" için 4k çok yüksek bir çözünürlük. Pixelleri sayamazsınız bile, ölü pixelli olduğunu anlamak için mercekle bakmak gerekir. Görüntüler cam gibi keskin ve net ama karınca duası gibi. Windows üzerinden ölçekleme ayarı yaparsanız daha iyi olabilir. Kaliteye söylenecek söz yok.

monitör geldi hocam birtane ölü piksel var çok belli bile olmuyor
indir (1).webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,436
Üyeler
186,893
Son üye
Erdem avcı
Geri