Kafayımı bozdum sizce aklıma neden böyle şeyler geliyor

Reaksiyon skoru
202
Dün türkçe paragraf çözüyordum, paragrafta otomasyon makineleşme insan isi olmadan işleri robotların yapacağından vb. Bahsediyordu, soruyu okumayı birakıp aklıma bu makineleşme gerçekleşirse ileride millet işinden kovulacak sonra herkes evde oturacak malum kişide aylık maaş bağlamaz kuruyup gideriz diye düşündüm, sonrasinda halk sokağa çıkar araplar cingenler millete saldırır dedim. En sondada bir cingenin bana sopayla harac kestiğini vb. Hayal ettim sonra
Onunla kavga etmeye başladım Hepsi 10 saniye içinde gerçekleşti. :/

Film izlemeyi azalt

anladıgım kadariyla irkcisin ve ders çalısmak istemiyorsun

Dün türkçe paragraf çözüyordum, paragrafta otomasyon makineleşme insan isi olmadan işleri robotların yapacağından vb. Bahsediyordu, soruyu okumayı birakıp aklıma bu makineleşme gerçekleşirse ileride millet işinden kovulacak sonra herkes evde oturacak malum kişide aylık maaş bağlamaz kuruyup gideriz diye düşündüm, sonrasinda halk sokağa çıkar araplar cingenler millete saldırır dedim. En sondada bir cingenin bana sopayla harac kestiğini vb. Hayal ettim sonra
Onunla kavga etmeye başladım Hepsi 10 saniye içinde gerçekleşti. :/

azaltmayı azalt

Benim kafa da çok çabuk dağılır istemediğim bişeye odaklanmam gerektiği zaman ders çalışmanın sonucunda kendini Bi şekilde ödüllendir.
Başta günün belli saatlerinde sonrada da 1 tam gün boyunca sosyal medyaya girme hatta Bi süre sonra komple tüm gün telefona bakma gerekmedikçe dopamin detoksu uygula kısacası dikkat dağınıklığı olan herkesin ara sıra yapması gereken şeyler bunlar.

dopamin tetoksu bilmem ben kardo telefonuı zartu zurtukapatıyon yatakta yatıyon gerekirse saatlerce kıvran

Matba geldi diye bozgunculuk çıkaran katipler geldi aklıma işi kolayşıtıracak mis gibi işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,260
Üyeler
185,858
Son üye
Lysanthorn
Geri