🔥İndirim Intel Arc B580 11.399,05TL + Peşin 10 Taksit

Kanka sen al, satarken değer kaybını görünce anlarsın saçma yorumu. İkinci elde 7500-8000 ediyor bu kart.
sen çok komiksin ama bunu alan adam bütçesi kısıtlı olduğu için alacak zaten satmak için değil

• Hahaha
Reaksiyonlar: S4N0
Kanka sen al, satarken değer kaybını görünce anlarsın saçma yorumu. İkinci elde 7500-8000 ediyor bu kart.
11e sıfırı olan kartı 2. Elde kaça satmayı düşünüyorsun ki?

benim gibi 4 çekirdekli işlemci ve random psu kullananlara tavsiye edilmez 😁

12400f ile beraber kullanıyorum 2k monitörle ilk zamanlar 2k da bile darboğaz yapıyordu 12400f ile şimdi o sorunu yok ve daha performanslı 2k için alınacak en uygun ekran kartı 12 vram den dolayı tavsiye ederim

bunu alıp vazgeçtim amd 9060 saphire aldım 15 k ya 11 kya 4 k daha ekledim ikiside kusursuz değil ama bilemedim cok kararszdım 4 kya değer mi bilemedim :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu alıp vazgeçtim amd 9060 saphire aldım 15 k ya 11 kya 4 k daha ekledim ikiside kusursuz değil ama bilemedim cok kararszdım 4 kya değer mi bilemedim :(
ayrıca airpods 4 ve apple watch se 3. nesil de almayı düşündüm ama hepsini bir araya sıkıştırmak sacma olur sistemi de gecen ay topladım b840 m a csm anakart 6000 mhz cl36 crucial ram ryzen 5 7500f aslında intel bu sistemde sıkıntı cıkarmaz ama bilemedim kararsızım hala :D

Fazla tartışmaya girmicem bütçesi bu rakamın üstüne çıkamayan arkadaşlar tercih edebilir kas gücü rtx 4060'dan biraz daha güçlü bir kart olsa da nvidia veya amd kadar iyi sürücüleri yok ama son zamanlarda kullanıcı yorumları epey olumlu tercih sizin.

Peşin 10 taksitle alacaksanız arkadaşların açtıkları diğer konulardaki 16gb rx9060xt den şaşmayın sakın tabi imkanınız varsa diye söylüyorum.

Neden 5050 tavsiye etmedin demeyin lütfen 16gb rx9060xt 16.000TL zaten 5050ler 12.677 den başlıyor manası yok adam 16gb rx9060xt alıp geçsin lütfen fiyatları daha da düşmediyse arkadaşların kafalarını karıştırmayalım he ama nakit alım yapacaksanız ben INTEL istemem nvidia olsun derseniz 4 gb vram kısıp 1k fazla ödeyip bu kartı da alabilirsiniz parayı veren sizlersiniz karar sizin.
Alıntıyı görüntüle
İdarelik kart istiyorum ama 2. ele bulaşmak istemiyorum diyenler , veya 1-2 sene beni idare etsin sonra yükselteceğim diyen arkadaşlar için bire bir bir kart driver sorunları gelip geçicidir arkadaşlar en kötü gider stabil sürüm indirirsin bakarsınız keyfinizie 1080p de oynatamayacağı oyun yok fiyatını hak eden bir kart. XeSS te fsr3 kadar kötü değil kısaca alınabilir.

9060xt 16gb aldıysan kesinlikle değer.

ayrıca airpods 4 ve apple watch se 3. nesil de almayı düşündüm ama hepsini bir araya sıkıştırmak sacma olur sistemi de gecen ay topladım b840 m a csm anakart 6000 mhz cl36 crucial ram ryzen 5 7500f aslında intel bu sistemde sıkıntı cıkarmaz ama bilemedim kararsızım hala :D

İdarelik kart istiyorum ama 2. ele bulaşmak istemiyorum diyenler , veya 1-2 sene beni idare etsin sonra yükselteceğim diyen arkadaşlar için bire bir bir kart driver sorunları gelip geçicidir arkadaşlar en kötü gider stabil sürüm indirirsin bakarsınız keyfinizie 1080p de oynatamayacağı oyun yok fiyatını hak eden bir kart. XeSS te fsr3 kadar kötü değil kısaca alınabilir.

9060xt 16gb aldıysan kesinlikle değer.
ayenen amd radeon saphire 9060xt 16 gb

• Beğen
Reaksiyonlar: 4lee
İşlemcim 5600 diye çekiniyorum alamadım kartı ya darbogaz cok yapar diye
Darboğazı çok kafaya takıyorsunuz , darboğaz ihtimali yok o kartla hadi diyelim oldu %20 yapsın %30 yapsın senin performansından bir şey eksilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,528
Üyeler
185,757
Son üye
OzcanBey
Geri