Amacım dizilerden keyif almakÖyle ahım şahım oyun oynayan biri değilim ara sıra Birşeyler izler bazen valo girerim 2k qhd r5 7500f ve rx6600 ile gider mi
evet rx 6600 ile 2k kullanabilirsinÖyle ahım şahım oyun oynayan biri değilim ara sıra Birşeyler izler bazen valo girerim 2k qhd r5 7500f ve rx6600 ile gider mi
sadece valo girecekseniz oyun olarak, alınabilirÖyle ahım şahım oyun oynayan biri değilim ara sıra Birşeyler izler bazen valo girerim 2k qhd r5 7500f ve rx6600 ile gider mi
Çift monitör yapacağım ama biri 180hz 1080 olacak öteki 2k sorun olur mu?evet rx 6600 ile 2k kullanabilirsin
ama güncel oyunlar oynamak istersen 2kda performansı çok zayıf olur
bunun dışında gündelik kullanımda herhangi bir sorun olmaz
Valo bazen gta öyle klişe yani belki rdr başlarımsadece valo girecekseniz oyun olarak, alınabilir
hayır herhangi bir sorun olmazÇift monitör yapacağım ama biri 180hz 1080 olacak öteki 2k sorun olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valo bazen gta öyle klişe yani belki rdr başlarım
valo ve fps tarz dışında her hangi bir oyunda 2k monitörü verimli bir şekilde kullanamazsınız bunu bilerek alınÇift monitör yapacağım ama biri 180hz 1080 olacak öteki 2k sorun olur mu?
yani tabi 60 hz sabitleyip oynayabilirsiniz ama gözünüze ne kadar güzel gelir onu da hesaba katınvalo ve fps tarz dışında her hangi bir oyunda 2k monitörü verimli bir şekilde kullanamazsınız bunu bilerek alın
Ben oyun oynayan biri değilim arkadaşlar çağırırsa bi iki valo atarız o kadar he oyun girecek olursamda 1080 beni üzmüyor sade KTCnin monitöründen sipariş etmiştim şimdi dedim ki bari dizi film izlerken 2k olsun 2k alayım bendeki 1080i yan monitör yapayimHiçbir sorun olmaz hard fps oyuncusu değilsen bu fiyatlarda 2K almak iyidir.
Sıkıntı olmaz ben 4050 laptop ile 4k monitòrde 70-80 fps alıyorum çoğu oyunda dizi film için diyorsan sıkıntı çekmezsinBen oyun oynayan biri değilim arkadaşlar çağırırsa bi iki valo atarız o kadar he oyun girecek olursamda 1080 beni üzmüyor sade KTCnin monitöründen sipariş etmiştim şimdi dedim ki bari dizi film izlerken 2k olsun 2k alayım bendeki 1080i yan monitör yapayim
Ben kullanıyorum hocam 1080p-1440p sıkıntısız akıyorÖyle ahım şahım oyun oynayan biri değilim ara sıra Birşeyler izler bazen valo girerim 2k qhd r5 7500f ve rx6600 ile gider mi
Sorun olmaz da o amaca uygun olarak bence 4K al almışken. Oyunlarda da sorun olmaz kart yetmezse 1080P ye çekersin çözünürlüğü.Çift monitör yapacağım ama biri 180hz 1080 olacak öteki 2k sorun olur mu?
4k mı alayım yani hocam patlamayalımSorun olmaz da o amaca uygun olarak bence 4K al almışken. Oyunlarda da sorun olmaz kart yetmezse 1080P ye çekersin çözünürlüğü.