RX9070XT Toplama Sistem vs RTX5060Tİ Toplama Sistem

Hocam valla 5060 350fps den aşağı düşmüyordu ortalama ayarlarda.9070 300fps civarlarındaydı orta grafiklerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence üslübunuz çok yanlış.Çok anlayan birisi değilim elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.Yardımcı olur musunuz diye attım zaten
Adam çok anlamadığı için yardım istemiş yardımcı olmak istemeyen yazmasın bu kadar

Hocam burası 48 civarı.bütçemde o kadar

Yanlış toplamış arkadaş bende direkt atlamışım.48 tutuyor burası

2 video izledim cs 2 de 5060 ti 9060xt ye üstünlük kuramadı derseniz 9060xt kullanırım işlemci olarak 9600x 9700x vs kullanılabilir hikayeli oyunlarda fark yok gibi bişi zaten

RTX5060 TI lı sistemi dün gece hepsiburadan 10 taksitle aldım ama iade edip başka bir şey bulursam diye bekletiyorum.Şu sistemi topladım konuyu açana kadar ram bitti ama stoğa gelirse hangisini tercih etmem daha mantıklı.
lambo mu alınır tofaş mı alınır gibi bir soru olmuş tabii ki 9070xt. Ama bu sistemler kötü gibi.

9070xt bu fiyata çıkmaz zaten de 5060 tiler kötü 5060 ti 7500f ikilisi imkanı yok 9060xt 9700x ikilisinden fazla fps veremez
Hocam bi 9060xt li sistem yapar mısınız rica etsem Ryzen 7 9700x li

Hatta şunları aldım ben tek tek onlardan iade edip değiştirmemi önerdiğiniz ne var.
Anakart B650M-R aldım.
ASUS Dual Rtx5060Ti 16GB(Bunu zaten edeceğim dediğiniz için.)

G.Skill Ripjaws S5 F5-6000J3636F16GX1-RS5K 16GB DDR5 6000MHz CL36

Ryzen 5 7500F(Bunu da dediğiniz için edeceğim zaten)

Diğerleri hakkında da yorum yaparsanız alacağım.

Ekler

• IMG_0697.webp
    IMG_0697.webp
    94.8 KB · Hit: 12
Son düzenleme:

Hatta şunları aldım ben tek tek onlardan iade edip değiştirmemi önerdiğiniz ne var.
Anakart B650M-R aldım.
ASUS Dual Rtx5060Ti 16GB(Bunu zaten edeceğim dediğiniz için.)

G.Skill Ripjaws S5 F5-6000J3636F16GX1-RS5K 16GB DDR5 6000MHz CL36

Ryzen 5 7500F(Bunu da dediğiniz için edeceğim zaten)

Diğerleri hakkında da yorum yaparsanız alacağım.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html bu ram tercih edilebilir kullanıyorum cl30 gecikme değeri daha az f/p, anakart kalsın yeterli, psu olarak @jombo öneri yapabilir fotoğraftakine güven olmaz bide o soğutucu işlemciyi soğutur mu bilmiyorum. Ssd ise bütcenize bağlı imkan olursa kingston nv3 tercih edebilirsiniz ama o ssd de üzmez yeterli

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html bu ram tercih edilebilir kullanıyorum cl30 gecikme değeri daha az f/p, anakart kalsın yeterli, psu olarak @jombo öneri yapabilir fotoğraftakine güven olmaz bide o soğutucu işlemciyi soğutur mu bilmiyorum. Ssd ise bütcenize bağlı imkan olursa kingston nv3 tercih edebilirsiniz ama o ssd de üzmez yeterli

Hocam Gigabyte rx9060xt 16GB aldım.(Doğru mu aldım?)
Ryzen 7 9700X aldım birde.

Hocam birkaç gündür o kadar bakıyorum ki çok önemli değilse yani olmazsa olmaz demiyorsanız daha fazla iade yapıp tekrar almak için uğraşmayayım.En azından sabaha kadar daha değiştirmem.

Hocam yarın bakayım olmadı kasa + psu bakarım.

Hocam birkaç gündür o kadar bakıyorum ki çok önemli değilse yani olmazsa olmaz demiyorsanız daha fazla iade yapıp tekrar almak için uğraşmayayım.En azından sabaha kadar daha değiştirmem.
ram için uğraşmaya gerek yok zaten her allahın günü zam yiyolar. ekran kartı doğru sapphirede tercih edebilirdiniz ama gigabyte daha iyi önemli değil

Hocam yarın bakayım olmadı kasa + psu bakarım.
zaten sadece kasa ve psu kalmış gibi donanım arşivi en son 5070 kasasında bunu kullanmış https://www.itopya.com/bitfenix-mg9...dL5DLGPXZGWJuQ4VojgEIhzsBRhoYkturYoMfjr9aJdy6 bütce olarak sizi aşmazsa fazlasıyla yeterli olur aşarsa başka bakarsınız. iyi geceler

ram için uğraşmaya gerek yok zaten her allahın günü zam yiyolar. ekran kartı doğru sapphirede tercih edebilirdiniz ama gigabyte daha iyi önemli değil
Hocam sapphirede taksit yoktu.Amazondan gigabyte aldım 9 taksitle.(Ordada saçma bir şekilde Kayseri’deki evime gönderim yapılmadığını söyledi.İzmirde bir akrabaya gönderdim ordan iyice sarıp kargolatmasını isteyeceğim.)Yardımınız için teşekkürler sabah sizi biraz daha meşgul edebilirim hakkınızı helal edin.

Hocam sapphirede taksit yoktu.Amazondan gigabyte aldım 9 taksitle.(Ordada saçma bir şekilde Kayseri’deki evime gönderim yapılmadığını söyledi.İzmirde bir akrabaya gönderdim ordan iyice sarıp kargolatmasını isteyeceğim.)Yardımınız için teşekkürler sabah sizi biraz daha meşgul edebilirim hakkınızı helal edin.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Geri