Sizce ben mi farklıyım?

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115
Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım öyle canım sıkıldığı için açtım konuyu hayatta benim hiç sevgilim olmadı şu zamana kadar yani tipten mi dicem o kadar kötü bi tipimde yok ortalama gibiyim yani dışarıdaki çiftlere bakıyorum hepsi tas kafa traşlar parlak yelekler bide kendime bakıyorum burda kendimi övücem biraz efendiyim insanların yanında asla küfür etmem saygılıyım yani giyimim de düzgün benim yanlışım ne anlayamadım gitti neyse öylesine açtığım bi konuydu fikirleri olanlar yazabilir teşekkürler

Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım öyle canım sıkıldığı için açtım konuyu hayatta benim hiç sevgilim olmadı şu zamana kadar yani tipten mi dicem o kadar kötü bi tipimde yok ortalama gibiyim yani dışarıdaki çiftlere bakıyorum hepsi tas kafa traşlar parlak yelekler bide kendime bakıyorum burda kendimi övücem biraz efendiyim insanların yanında asla küfür etmem saygılıyım yani giyimim de düzgün benim yanlışım ne anlayamadım gitti neyse öylesine açtığım bi konuydu fikirleri olanlar yazabilir teşekkürler
arkadas cevren veya grubun var mi yoksa bu ikisinden birini yapmaya basla

17 yaşına kadar sevgilinizin hiç olmaması gayet normal.

Çoğunluk sorunlu sen normal olunca yanlışı kendinde zannediyorsun ve 17 yaşında sevgilinin olmaması gayet normal ben 25'e yaklaştım hala bir tane olmadı

Bunu ortamın belirler ya. Düzgün bir okulda, cinsiyet dağılımı eşit ailelerin gelir durumları yüksek bir çevredeysen ucube olduğunu göstermese de sevgilin, flörtün olması lazım normal şartlarda. Lakin her şey doğru olsa da olmayabilirdi. O yüzden he demek ki deli diyemeyiz. Onun için daha bir üni bitimine yaklaşman lazım. Oraya kadar böyle giderse he bende bir sıkıntı var diyebilirsin.

Sevgiliyi ne kadar dert edersen o kadar olmaz. Bu da kapıyor olabilir önünü. Çünkü konuştuğun her karşı cinse acabaaa diyerek yaklaşırsın. Sürekli bir heyecan yaşarsın. Elin, ayağın titrer malca hareketler yaparsın kız da bu çocuk büyük bir şey yaşıyor herhalde şu an der sonra "Oo cansu naber akşam gelsene" diyen tas kafayla takılır. Sen de kendini ifade edemeyip işlemcinin bir kısmını aha şu an bir karşı cinsle konuşuyorum farkındalığına harcarsın.

Bir kere olunca da bu muydu ya olup 180 derece döneceksin zaten ama bunu sana kim derse desin onu yaşamak için uğraşıp durmaktan da vazgeçmeyeceksin. Ergenliğin özeti. Garip bu durumda değilsin yani bu açılardan. Sonradan halledilir.

Son düzenleme:
reis birazda şans kısmet işi ya her şey tip değil zaten bi yerde görme tanışman falan lazım hiçbişey yapmadan olmaz zaten

Yeni nesil kızlar, ne yazık ki kendilerini insan yerine koymayan tipleri seviyor. Sen de efendi bir çocuksan oradan kaybediyorsun.

Erken yaşta ciddi ilişkiye girmeyin, 24 ten sonra evlilik ilişkisine başlanmalı.

Bunu ortamın belirler ya. Düzgün bir okulda, cinsiyet dağılımı eşit ailelerin gelir durumları yüksek bir çevredeysen ucube olduğunh göstermese de sevgilin, flörtün olması lazım normal şartlarda. Lakin her şey doğru olsa da olmayabilirdi. O yüzden he demek ki deli diyemeyiz. Onun için daha bir üni bitimine yaklaşman lazım. Oraya kadar böyle giderse he bende bir sıkıntı var diyebilirsin.

Sevgiliyi ne kadar dert edersen o kadar olmaz. Bu da kapıyor olabilir önünü. Çünkü konuştuğun her karşı cinse acabaaa diyerek yaklaşırsın. Sürekli bir heyecan yaşarsın. Elin, ayağın titrer malca hareketler yaparsın kız da bu çocuk büyük bir şey yaşıyor herhalde şu an der sonra "Oo cansu naber akşam gelsene" diyen tas kafayla takılır. Sen de kendini ifade edemeyip işlemcinin bir kısmını aha şu an bir karşı cinsle konuşuyorum farkındalığına harcarsın.

Bir kere olunca da bu muydu ya olup 180 derece döneceksin zaten ama bunu sana kim derse desin onu yaşamak için uğraşıp durmaktan da vazgeçmeyeceksin. Ergenliğin özeti. Garip bu durumda değilsin yani bu açılardan. Sonradan halledilir.
bu adam matrixten çıkan ilk adam

Barbar bir toplumda bunları yapman biraz farklı hissettiriyor olabilir. Haksız da sayılmazsın.

Devir kızları ve erkek genellemeside bozuk olduğu için dediklerin kekolara bakıyolar doğru ama yani daha 17 yaşında gayet normal aslında saçma ***** çocukluk ilişkisine gerek yok yaşıtların veya küçüklerin sevgililikleri hep boş anca bi küçük tecrübe olur gerçek sevgililik evliliğede gider gerçek sex bile yapamıyorlar max dudaktan dudağa olgunlaşmakta lazım baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,190
Üyeler
188,384
Son üye
egethefinest
Geri