The witcher 3 paketleri hakkında

unkn4wn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
433
hıkayeli oyunlara yeni geçtim ve bu büyük indirimi de görünce oyunu merak edip birkaç videosuna baktım rdr ile falan karşılaştıranlar var benimde hoşuma gittiği için ve fiyatta makul olduğu için kaçırmak istemedim fakat aklımı bu paket karıştırdı. complete edition paketinde hikayenin vs uzatıldığı yazıyor normal pakete göre arasında çok fark varmı yada fiyat farkına değer mi ne düşünüyorsunuz

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-29 141936.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-29 141936.webp
    43.4 KB · Hit: 28
  • Ekran görüntüsü 2025-11-29 141946.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-29 141946.webp
    122 KB · Hit: 26
Complete edition 2 farkli dlcyide kapsiyor bence alın gercekten dlcleri ana oyun gibi kaliteli.

DLC'leri mutlaka oynanmalı. DLC'leri oynamayan Witcher 3 oynadım demesin, o kadar iyi yani.

witcher 3 complete edition parasini hakediyor blood and wine dlc keyifli

DLC'leri mutlaka oynanmalı. DLC'leri oynamayan Witcher 3 oynadım demesin, o kadar iyi yani.
Complete edition 2 farkli dlcyide kapsiyor bence alın gercekten dlcleri ana oyun gibi kaliteli.

hocam peki bu oyunda yada herhangi bir oyunda önce normal paketini alıp hiyakesini bitirdikten sonra istersek paketi yükseltebiliyormuyuz

paket yükseltme dediğin zaten dlc sonradan alabiliyorsun ama indirim varken al geç. ayrıca şu oyunu beğenmeyen gitsin barbie giydirme oynasın

Geri