RTX'in ne farkı var?

nvdia bile rrtx 2060ı üretim bandından çekmişken sen neyden bahsediyosun :D
RTX 2060 alınmaz diyorsun da rtx 2060 kötü değil Dlss sayesinde alınabilir oluyor. Ben sana bir şey diyorum inatla alınmaz kötü falan diyorsun. Kötü performans vermediğini Dlss ile iyi bir kart olabileceğini söyluyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dlss bu kadar etkiliyor mu? Bir de sadece rtx de mi var?
evet

Dlss bu kadar etkiliyor mu? Bir de sadece rtx de mi var?
fark ettiysen dlss on modunda ayrıntılar daha keskin ve kaliteli.

RTX 2060 alınmaz diyorsun da rtx 2060 kötü değil Dlss sayesinde alınabilir oluyor. Ben sana bir şey diyorum inatla alınmaz kötü falan diyorsun. Kötü performans vermediğini Dlss ile iyi bir kart olabileceğini söyluyorum.

evet

fark ettiysen dlss on modunda ayrıntılar daha keskin ve kaliteli.
sana anlatmakta zorluk çekiyorum

kardeşim üreten adam piyasadan çekmeye çalışıyor sen hala bana programdan bahsediyorsun gerçekten çok ironik sende 2060 mı var bu kadar savunduğuna göre artık insanlar sistem toplarken içine rtx koymuyor bile çünkü fiyatını haketmiyor performans olarak da zayıf rakibine göre

Arkadaşlar ben sizler sayesinde sistem topladım, RTX2070s aldık almasına, oyunlarda RTX logosu olabiliyor. Witcher 3'te GTX logosu vardı, yeni oyunlarda RTX görüyorum az çok, ne farkı var diğerlerine göre? Ne avatajı var?
Şuan için konuşuyorum pek bir işe yaramiyor bir çok oyunda Rtx diye bilinen o teknoloji yok ,olsada çok fps düşüyor peki neden Nvidia hâlâ alınıyor Rtx için mi hayır Amd ye göre yazılımda daha stabil olduğundan. Işin izlemeyi şu yıllarda gram önemsemiyorum birkaç yıl sonra önemli hâle gelir.

sana anlatmakta zorluk çekiyorum

kardeşim üreten adam piyasadan çekmeye çalışıyor sen hala bana programdan bahsediyorsun gerçekten çok ironik sende 2060 mı var bu kadar savunduğuna göre artık insanlar sistem toplarken içine rtx koymuyor bile çünkü fiyatını haketmiyor performans olarak da zayıf rakibine göre
ayrıca kötü demiyorum fiyatını haketmeyen bir kart diyorum

Kardeşim ben de diyorum ki Dlss sayesinde fiyatının hakkını verebiliyor. Anlamıyor musun?
kardeşim sen hakkını veriyor diyosun nvida diyemiyor heralde dlss madem yükseltiyor bu kadar nvida neden çeksin piyasadan koca şirketin düşünemediğini sen düşündüysen gerçekten helal olsun

kardeşim sen hakkını veriyor diyosun nvida diyemiyor heralde dlss madem yükseltiyor bu kadar nvida neden çeksin piyasadan koca şirketin düşünemediğini sen düşündüysen gerçekten helal olsun
Nvidia'nın neden çektiğini ben bilmiyorum ama Dlss sayesinde iyi performans veriyor. Belki sorunlu üretimdir ondan çekmiştir. Zaten 2060 yerine 2060s alınmasını tavsiye ediyorum. 2060 param olsa da almam ama asla alınmaz diyorsun sen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,638
Üyeler
190,071
Son üye
flogr
Geri