TheMustyy81
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Arkadaşalar merhaba ilk mezun senem daha önce hiç ders çalışmamıştım mat temelim zayıftı açıkçası okul hayatımda hep orta başarılı bir öğrenciydim neyse 12 bitince 3 ay çalıştım sonra 14 Eylül'den itibaren işten çıktım planlıydı hani 3 ay çalışıp çıkacaktım. ondan sonra YKS'ye sayısaldan hazırlık yapacaktım hedefim sayısalda100 150k gelirse direk hemşirelik yazacaktım. neyse ilk 2 hafta koç araştırıyordum sonra koç tuttum baktım boş ilk görüşmeden sonra iptal ettim dedim tek başıma çalışırım. neyse ben mükemmelliyetçi olduğum için YKS için epey araştırma yaptım program, kaynak, kanallar için YouTube'dan hazırlanacaktım evde neyse kitapları 3.hafta aldım aldım planı yaptım çalışmaya başladım fakat ben çalışırken 1 2 gün çalışıyordum sarkıyordu bırakıyordum 15 günlük kampı 2 ayda bitirebildim bu böyle böyle geçti de geçti sürekli kendime işe yaramayan plan program yapıyordum şimdi daha yeni yeni sistemi oturttum temel matematiğimi kuvvetlendirdim şimdi artık komple TYT'ye geçmem gerekiyor fakat bende ki sorun şu ben masaya geçiyorum çalışamıyorum çalışırken aklıma sürekli farklı şeyler geliyor yetişmez korkusuda var huzursluk oluyor içimde ve bazen hayatı sorguluyorum daha doğrusu çoğunlukla. abi motivasyon için o video bu video izliyorum ama olmuyor yani potansiyelimin olduğunu biliyorum ama hiçbir şey yapmıyorum ders için günde 9 saat yani 50 dk ders 10 dk mola olacak şekilde 9 kez etütlüyorum işte ama gel görün ki yapamıyorum abi ne motivasyon var ne bir kıvılcım şöyle söyleyeyim sürekli evdeyim oyun bağımlılığım yok Instagram Twitter'a da çok bakmıyorum sırf odağım dağılmasın ama yok yapamıyorum günler akıp gidiyor ne yapayım akıl verin Allahınızı severseniz.