8GB gün geçtikçe gözle görülür bir şekilde yetmiyor hocam bu yüzden 12GB veya 16GB ekran kartı almak çok daha avantajlı.Selamlar başlıkta gördüğünüz gibi 2 ekran kartı arasında kaldım. AMD ve 2. el düşünmüyorum. 5060 8 Gb abartıldığı kadar yetersiz mi?
Hazır sistem olarak alıcam kendi başına fiyatlarını bilmiyorum. Genelde düşük bütçe olunca hep amd veya 2. el yönlendiriyorlar ben önceden yazıyım dedim.Sıfır ve uygun 16 GB 4060Ti'ı nereden buldun hocam 4060ti fiyatına 5060ti 16 gb alınıyor?
Anladım ben ayrı alıyorsun sanmıştım. 4060ti 16 gb alırdım ben olsam, sadece bellek değil GPU gücü de daha yüksek.Hazır sistem olarak alıcam kendi başına fiyatlarını bilmiyorum. Genelde düşük bütçe olunca hep amd veya 2. el yönlendiriyorlar ben önceden yazıyım dedim.
Intel b580 le ilgili bilginiz var mı? O da 12gb uygun fiyatlı gibi8GB gün geçtikçe gözle görülür bir şekilde yetmiyor hocam bu yüzden 12GB veya 16GB ekran kartı almak çok daha avantajlı.
Hocam bütçe sıkıntısı var4070 daha iyi değil mi? 12gb , 192bit
Hocam bütçe sıkıntısı var
AMD bile daha mantıklı.Intel b580 le ilgili bilginiz var mı? O da 12gb uygun fiyatlı gibi
1080P için 5060 yeterli, ama bütçe varsa 5060Ti tabi daha iyi yani imkan varsa onu al. 1080P de önemli olan işlemcinin güçlü olması.Selamlar başlıkta gördüğünüz gibi 2 ekran kartı arasında kaldım. AMD ve 2. el düşünmüyorum. 5060 8 Gb abartıldığı kadar yetersiz mi?
Hazır sistem olarak alıcam tek fiyatlarını bilmiyorum. Az önce baktım zam gelmiş herhalde, ben son bakalı oldu baya. Artık b580 ve 5060 arasındayım.4060ti 16gb 23 24 bin değil mi ki, 4070 de 23 civarı
anladım hocam ben de pc toplama aşamasındayım, yada sağlam toplu pc bulursam öyle de alıcam, hayırlı olsun şimdidenHazır sistem olarak alıcam tek fiyatlarını bilmiyorum. Az önce baktım zam gelmiş herhalde, ben son bakalı oldu baya. Artık b580 ve 5060 arasındayım.
Sağol hocam sana da hayırlı olsunanladım hocam ben de pc toplama aşamasındayım, yada sağlam toplu pc bulursam öyle de alıcam, hayırlı olsun şimdiden