🔥İndirim Kaspersky'de Efsane Cuma Fırsatı başladı

kaspersky vpn de yeni bir sisteme geçtiğini ve vpn ni düzelteceklerini söylemiş bana böyle bir mail geldi.

Ekler

• VPN.webp
    VPN.webp
    34.5 KB · Hit: 71
20 kişilik bir grupla yaptık bizde kişi başı 2 yıllık premium üyelik 67TL ye geldi vpn sadece satın alan kişi kullanabiliyor.

Bu kesin mi 2025 yeni alımla beraber mi
not ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görüldüğü üzere 4 kişi kullanıyor VPN . ben hariç
Sepetteki ürünler kısmını okurmusun ordada yazıyor. Tüm cihazlarda 1 kullanıcı için VPN diye

bu arada 10 kişi olursak kişi başı 100 TL eder . Senelik 50 TL . bedava

20 kişilik bir grupla yaptık bizde kişi başı 2 yıllık premium üyelik 67TL ye geldi vpn sadece satın alan kişi kullanabiliyor.
yanlış bilgi verme . lütfen . benle beraber daha önce alanlar nasıl kullanıyor ? ve şuan resim attım sizde bakabilirsiniz siteden her kullanıcı 1 cihaz a vpn kullanabiliyor

Ekler

• VPN.webp
    VPN.webp
    81.9 KB · Hit: 33
Son düzenleme:
not ettim

Sepetteki ürünler kısmını okurmusun ordada yazıyor. Tüm cihazlarda 1 kullanıcı için VPN diye

bu arada 10 kişi olursak kişi başı 100 TL eder . Senelik 50 TL . bedava

yanlış bilgi verme . lütfen . benle beraber daha önce alanlar nasıl kullanıyor ? ve şuan resim attım sizde bakabilirsiniz siteden her kullanıcı 1 cihaz a vpn kullanabiliyor
kaspersky kendisi söylüyor bunu "tüm cihazlarda yalnızca 1 kullanıcı vpn kullanabiliyor"

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-30 020216.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-30 020216.webp
    17.8 KB · Hit: 30
kaspersky kendisi söylüyor bunu "tüm cihazlarda yalnızca 1 kullanıcı vpn kullanabiliyor"
1 kullanıcı için 1 hesap diyor. 2 sene önce aldıgımızdaki arkadaşlardan 4 tanesi aktif kullanıyor yukarıda resim attım

Geri