🔥İndirim Kaspersky'de Efsane Cuma Fırsatı başladı

Kaspersky vpn kullanıyordum bana sadece bölünmüş tünelleme lazımdı o da uygun olarak kaspersky de vardı fakat 2-3 ay kullandıktan sonra bağlantı problemleri yaşamaya başladım ve destek kaydı oluşturdum. 2-3 ay sonra gelecek güncelleme ile düzelecek dediler süre geçti ve güncelleme geldi sorun hâla devam ediyor gerçekten kaspersky pişmanlıktır. Uygun hızlı ve çok bölgeli VPN önerisi olan varsa mutlu olurum.

Efsane cuma indirimi başladı beyler.

Planlar ve Ödeme Görselde mevcut. internet sitesinden de bakabilirsiniz.

Ve NOT :
2 sene önce 2 yıllık 20 kişi birleşip almıştık. eğer herhangi bir yasak gelmediyse tekrardan böyle 20 kişi alabiliriz.
1300 TL 2 yıllık sadece . 20 kişi alırsak 65 TL yapıyor kişi başı.
Bireyselde alabilirsiniz tek başınıza.
5-10-20 kişi de alabiliriz.
Nord + malwarebytes best combo

40 liraya norton aldım kendi sitesinden. VPN içinde her yıl 5 arkadaş Kaspersky VPN alıp aramızda pay ediyoruz, kişi başına 75 TL düştü bu sene.

hocam yıllardır antivirüs uygulaması kullanmıyorum en son yıllar önce lisede staj yaptığım yerde okul pclerine kuruyorduk cd si 80tl falandı o zamanlar. tam olarak ne işe yarıyor açıklayacak biri var mı windowsun kendi programı yeterli değil mi?

Daha yeni iş yerindeki pcden mining virüsü sildim .Birisi bulaştırmış defender fark etmiyor. Kaspersky kurup yükledim öyle buldu.

Kaspersky vpn kullanıyordum bana sadece bölünmüş tünelleme lazımdı o da uygun olarak kaspersky de vardı fakat 2-3 ay kullandıktan sonra bağlantı problemleri yaşamaya başladım ve destek kaydı oluşturdum. 2-3 ay sonra gelecek güncelleme ile düzelecek dediler süre geçti ve güncelleme geldi sorun hâla devam ediyor gerçekten kaspersky pişmanlıktır. Uygun hızlı ve çok bölgeli VPN önerisi olan varsa mutlu olurum.
Proton Vpn yada Mullvad bu ikisi dışında kullanmam. Tavsiyede etmem

toplu şekilde vpn veya premium alacak olan bir grup varsa bana yazarsa çok sevinirim

arkadaşlar 50 TL den 2 yıllık virüs kaspersky isteyen varsa yazsın. 20 kişiye ulaşırsak 50 TL den vereceğim . fazla kalan kısmı kendim ödeyeceğim.
2 sene önce aldık o zamanlar talep fazlaydı. şimdi pek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,669
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri