Vpn konusun netleşti mi kaç kişi vpn kullanabiliyortamamdır yarın netleştirelim kaç kişi olduğumuzu
Vpn konusun netleşti mi kaç kişi vpn kullanabiliyortamamdır yarın netleştirelim kaç kişi olduğumuzu
Tamam ben de katılacağım+1görüldüğü üzere 4 kişi kullanıyor VPN . ben hariç
Bu kesin mi 2025 yeni alımla beraber mi20 kişilik bir grupla yaptık bizde kişi başı 2 yıllık premium üyelik 67TL ye geldi vpn sadece satın alan kişi kullanabiliyor.
not ettimBu kesin mi 2025 yeni alımla beraber mi
Sepetteki ürünler kısmını okurmusun ordada yazıyor. Tüm cihazlarda 1 kullanıcı için VPN diyegörüldüğü üzere 4 kişi kullanıyor VPN . ben hariç
yanlış bilgi verme . lütfen . benle beraber daha önce alanlar nasıl kullanıyor ? ve şuan resim attım sizde bakabilirsiniz siteden her kullanıcı 1 cihaz a vpn kullanabiliyor20 kişilik bir grupla yaptık bizde kişi başı 2 yıllık premium üyelik 67TL ye geldi vpn sadece satın alan kişi kullanabiliyor.
kaspersky kendisi söylüyor bunu "tüm cihazlarda yalnızca 1 kullanıcı vpn kullanabiliyor"not ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sepetteki ürünler kısmını okurmusun ordada yazıyor. Tüm cihazlarda 1 kullanıcı için VPN diye
bu arada 10 kişi olursak kişi başı 100 TL eder . Senelik 50 TL . bedava
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış bilgi verme . lütfen . benle beraber daha önce alanlar nasıl kullanıyor ? ve şuan resim attım sizde bakabilirsiniz siteden her kullanıcı 1 cihaz a vpn kullanabiliyor
1 kullanıcı için 1 hesap diyor. 2 sene önce aldıgımızdaki arkadaşlardan 4 tanesi aktif kullanıyor yukarıda resim attımkaspersky kendisi söylüyor bunu "tüm cihazlarda yalnızca 1 kullanıcı vpn kullanabiliyor"
vpn de ne sorunu vardı kikaspersky vpn de yeni bir sisteme geçtiğini ve vpn ni düzelteceklerini söylemiş bana böyle bir mail geldi.
1 aylık ücretsiz deneme sürümü var onu da kullanıyor olabilirler bende onu aldım bu gün1 kullanıcı için 1 hesap diyor. 2 sene önce aldıgımızdaki arkadaşlardan 4 tanesi aktif kullanıyor yukarıda resim attım
sen aldığın zaman tüm kullanıcılar kullanabiliyordur. şu an yok galiba öyle bir şey çünkü biz kullanamadık2 yıldır kullanıyorlar dostum .