🔥İndirim Kaspersky'de Efsane Cuma Fırsatı başladı

kaspersky vpn de yeni bir sisteme geçtiğini ve vpn ni düzelteceklerini söylemiş bana böyle bir mail geldi.

Ekler

• VPN.webp
    VPN.webp
    34.5 KB · Hit: 60
20 kişilik bir grupla yaptık bizde kişi başı 2 yıllık premium üyelik 67TL ye geldi vpn sadece satın alan kişi kullanabiliyor.

Bu kesin mi 2025 yeni alımla beraber mi
not ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görüldüğü üzere 4 kişi kullanıyor VPN . ben hariç
Sepetteki ürünler kısmını okurmusun ordada yazıyor. Tüm cihazlarda 1 kullanıcı için VPN diye

bu arada 10 kişi olursak kişi başı 100 TL eder . Senelik 50 TL . bedava

20 kişilik bir grupla yaptık bizde kişi başı 2 yıllık premium üyelik 67TL ye geldi vpn sadece satın alan kişi kullanabiliyor.
yanlış bilgi verme . lütfen . benle beraber daha önce alanlar nasıl kullanıyor ? ve şuan resim attım sizde bakabilirsiniz siteden her kullanıcı 1 cihaz a vpn kullanabiliyor

Ekler

• VPN.webp
    VPN.webp
    81.9 KB · Hit: 28
Son düzenleme:
not ettim

Sepetteki ürünler kısmını okurmusun ordada yazıyor. Tüm cihazlarda 1 kullanıcı için VPN diye

bu arada 10 kişi olursak kişi başı 100 TL eder . Senelik 50 TL . bedava

yanlış bilgi verme . lütfen . benle beraber daha önce alanlar nasıl kullanıyor ? ve şuan resim attım sizde bakabilirsiniz siteden her kullanıcı 1 cihaz a vpn kullanabiliyor
kaspersky kendisi söylüyor bunu "tüm cihazlarda yalnızca 1 kullanıcı vpn kullanabiliyor"

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-30 020216.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-30 020216.webp
    17.8 KB · Hit: 22
kaspersky kendisi söylüyor bunu "tüm cihazlarda yalnızca 1 kullanıcı vpn kullanabiliyor"
1 kullanıcı için 1 hesap diyor. 2 sene önce aldıgımızdaki arkadaşlardan 4 tanesi aktif kullanıyor yukarıda resim attım

1 kullanıcı için 1 hesap diyor. 2 sene önce aldıgımızdaki arkadaşlardan 4 tanesi aktif kullanıyor yukarıda resim attım
1 aylık ücretsiz deneme sürümü var onu da kullanıyor olabilirler bende onu aldım bu gün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,495
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri