SuperBOX alınır mı ?

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
Dostlar kyk yurtlarında kalıyorum ve internet lazım oluyor şuan ki hattım türktelekom ve 10gb tarifesine ek 190 tl ye 30 gb internet aldım toplamda 40 gb internetim oluyor ama bu yetmiyor bende alternatif seçeneklere bakmaya başladım ve superbox gördüm sizce alınır mı mesela oyun filan oynatır mı hızı ne durumda olur deneyen arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim. 3 arkadaş 300+50 gb paketine girmeyi düşünüyoruz 1000 tl ye .

Dostlar kyk yurtlarında kalıyorum ve internet lazım oluyor şuan ki hattım türktelekom ve 10gb tarifesine ek 190 tl ye 30 gb internet aldım toplamda 40 gb internetim oluyor ama bu yetmiyor bende alternatif seçeneklere bakmaya başladım ve superbox gördüm sizce alınır mı mesela oyun filan oynatır mı hızı ne durumda olur deneyen arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim. 3 arkadaş 300+50 gb paketine girmeyi düşünüyoruz 1000 tl ye .
Hocam alinir LOL tarzı oyun oynatır sadece 3 kişi bağlı olacaksa çoğu oyunu oynatır 300+50 ye 1000 vereceğinize 1 tb alıp onu kullanmaz 1700 falandi

Bulunduğun lokasyona göre değişebilir. Baz istasyonuna uzaklık ve şebeke yoğunluğu etkiliyor. Yani turkcellin orada yoğunluğu aşırı değilse hız konusunda sorun yaşamazsın oyun vs gayet iyi oynatır.

birde redbox var o daha ucuza veriyor 200 gb 380 tl tek girerim daha sağlıklı olur ama hiç turkcelli arkadaşım yok kayseri kocasinanda kalıyorum varsa kayseri kocasinanda turkcelliş bir dostumuz hız değerlerini paylaşırsa çok memnun olurum vodofone 20 mps veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,320
Üyeler
185,706
Son üye
WillRise
Geri