🔥İndirim Ejderhalı Tıraş Makinesi 85 TL :)

pili çıkarılabilir olanları sağlam bunlar uzun ömürlü olmuyor içindeki piller dandik eskiden aldım laptop bataryası aldım 50tlye hurdacidan onun pilleriyle 5 senedir kullanıyorum bıçak ağızları Koreldi artık neredeyse başlığını degistirmek lazım

biraz gırgır, biraz gerçek :) sokakta satanlar 200 den satıyor bunu. her erkeğin olması lazım, bedava zaten.

30 40 tane alıp metro havalimanı önünde satma işi 😆

maksimum 1 adet alınabiliyormuş. Peki herkes buradayken sıfır kesen sinek kaydı yapacak önerilere açığım

biraz gırgır, biraz gerçek :) sokakta satanlar 200 den satıyor bunu. her erkeğin olması lazım, bedava zaten.

100 tl bir şey değil de 3.7 yıldız almış bi yarım yıl da olsa çalışırmı kullanan varmı

daha önce yine indirime girmişti aynı cihaz farklı bir marka ismi ile millet memnundu ama benim cihaz 2 haftada bozulmuştu

100 tl bir şey değil de 3.7 yıldız almış bi yarım yıl da olsa çalışırmı kullanan varmı
valla ben zamanında sokaktaki satıcılardan almıştım 1.5 yıl götürdü. fazlasıyla parasını hakeder

Sakal tıraşı 200tl ula sakalınızın yarısını kesseniz şarjı bitse yine kardasınız :D

maksimum 1 adet alınabiliyormuş. Peki herkes buradayken sıfır kesen sinek kaydı yapacak önerilere açığım
Hiçbir tıraş makinesi sinek kaydı tıraş yapmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,273
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak
Geri