zaten bıraz arastırınca bılgısayar f710 dıye gormedıgı ıcın kopmalar olmaya baslamıyor onu anladım ve bılgısayara bır sekılde onu f710mus gıbı gostermenın bır yolu yokmuDongle uzak bir yerde kopuyorsa olabilir.
Ayrıca Eğer driver sorunu yaşıyorsanız şöyle bir çözüm var efenim.
Öncelikle yukarıdakı switchi X'e alın.
Sonrasında Aygıt Yöneticisini açın
Wireless Gamepad F710'a sağ tıklayın
Sürücüyü Güncelleştir diyin
Bilgisayarımdaki Sürücülere göz ata bas
Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerden seçmeme falan filan ona bas
En aşşağıya in ve xboK 360 Çevre Birimlerine bas sonraki de
Bu donanim için yüklemek istediğin sürücü seç falan filan sayfasında
Windows için xbok 360 denetleyicisine bas
Sonraki de
Çıkan uyarıya evet de
bitti canim.![]()
yok çünkü bu kontrolcu direkt kendini xbok 360 kontrolcusu olarak tanitmak tarzi tasarlanmis birseyzaten bıraz arastırınca bılgısayar f710 dıye gormedıgı ıcın kopmalar olmaya baslamıyor onu anladım ve bılgısayara bır sekılde onu f710mus gıbı gostermenın bır yolu yokmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgisayara yakınım cok uzak degılım aramızda olsun 5 10 metre
d ye cekıncecalısmıyor bıleyok çünkü bu kontrolcu direkt kendini xbok 360 kontrolcusu olarak tanitmak tarzi tasarlanmis birsey
Belki yukaridaki switchten D'ye çekerseniz öyle olabilir ama önermem uyumsuzluk sorunu yaşarsınız çoğu oyunda.
yok çünkü bu kontrolcu direkt kendini xbok 360 kontrolcusu olarak tanitmak tarzi tasarlanmis birsey
Belki yukaridaki switchten D'ye çekerseniz öyle olabilir ama önermem uyumsuzluk sorunu yaşarsınız çoğu oyunda.
8 bit do yada xinput destekleyen hall efectli bir kontrolcu oneririm. Ayrıca o satılan dualshocklar çakma önermem.d ye cekıncecalısmıyor bıle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
doubleshock falan alsam bundan ıyımıdır ya da su satılan dualshocklar orjınal mıdır onlardan bır tane alayım dıyorum alınmaz dersen 8bıt do falan bakıcam