Termal macun olarak ne kullandınızAlıntıyı görüntüle
Vramlerin üstüne şu ölçüdeki termal padleri taktım boştayken bile 70 80 derecelere ulaştı
sistem hp victus
kalın gelmiş olabilir cihazın ped şemasına baktın mıAlıntıyı görüntüle
Vramlerin üstüne şu ölçüdeki termal padleri taktım boştayken bile 70 80 derecelere ulaştı
sistem hp victus
Hayır bakabileceğim bi yer bulamadım reditte biri 1mm önermiştikalın gelmiş olabilir ped cihazın ped şemasına baktın mı
muhtemlen kalın pad taktınız soğutucu az temas ediyorAlıntıyı görüntüle
sistem hp victus
Ptm ile sorunun yoktu düşürüyordu sıcaklığıFabrikasyon ped kalınlığından daha kalın ped kullandıysanız bakır borusunu kastırmış olabilir belki gpunun üstünde boşluk kalmıştır, bu yüzden ısınıyor olabilir
Ayrıca ptm 7950 yüksek sıcaklıkta işe yarıyor boştayken düşük sıcaklıkta iletkenliği daha az olduğu için ısınıyor olabilir 80 derecelere çıktıktan sonra sıcaklıkta düşüş oluyor mu sonradan veya oyundan çıktıktan sonra boşta dururken sıcaklık biraz daha düşüyor mu.
Acaba vramdeki padler yüzünden ni yoksa
Gpu çipinden dlayı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır bakabileceğim bi yer bulamadım reditte biri 1mm önermişti
Önceden pad yoktu beyaz putty vardı ama vramlerde kalmamıştı üst tabakasında kalmıştı onları da temizleyip çıkardımTermal ped değişimi her zaman sıkıntılı bir işlem, hele ki bizim ülkemizde. Bazen ölçü doğru olsa bile sertlik farkı bile ısıları bu şekilde etkileyebiliyor. Yerinde olsam riske atmadan putty kullanır geçerdim. Geçmiş olsun.
0.5 denedin mi ona göre alcamvictus pişmanlıktır. 4 tane thermal pad farklı macunlar denedim thermal putty denedim. blokları genel anlamda sorunlu bence. tam sıkıştırmıyor. blok vramlerin üzerine basamadığı içinde soğutamıyor vramleri.
1.5mm ye kadar denemdiğim thermalpad kalmadı. garantisi bitmişti. sen gene al dene tabiÖnceden pad yoktu beyaz putty vardı ama vramlerde kalmamıştı üst tabakasında kalmıştı onları da temizleyip çıkardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
0.5 denedin mi ona göre alcam